Denní horoskop STŘELCE na 20. 10. 2022

Střelec 20. 10. 2022

Vaše schránka je pravděpodobně přeplněná pozvánkami na večírky. Neexistuje pro vás nic takového jako jednoduché RSVP. Každá výzva k přijetí nebo odmítnutí má za následek dlouhou konverzaci, kdy doháníte příbuzné a staré přátele. Je možné, že dnes obdržíte sdělení, které obrátí váš život novým směrem. Možná se vám doširoka otevřou dveře, o kterých jste nikdy neuvažovali.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie tohoto dne přináší do vašeho milostného života pocit dobrodružství. Cítíte se inspirováni k tomu jít dál a podnikat s partnerem další kreativní a vynalézavé věci. Obnovuje se také pocit vřelosti mezi vámi, který pomáhá znovu zažehnout oheň lásky a přivádí vás k hlubšímu ocenění dobrých stránek toho druhého. Život se na vás sladce usmívá.

Práce

Snažte se nenechat se zahltit informacemi, které se k vám dostanou. Jakmile se vám začne točit hlava, bude téměř nemožné ji zpomalit. Nejlepší obranou proti tomuto náporu je zůstat organizovaný. Dejte si věci do složky.

Peníze

Ve vaší oblasti peněz a hodnot nastává čas příležitostí. Rozšiřte svůj hospodářský výsledek tím, že najdete nové způsoby, jak vydělávat peníze. A uvědomte si, co pro vás peníze znamenají. Čeho jste ochotni se vzdát, abyste měli více? Stojí to, co nyní obětujete, opravdu za to? Když si na tyto otázky odpovíte, problémy se vyřeší samy.

Zdraví

Dnešní příznivý planetární tranzit je skvělým aspektem pro komunikaci s přáteli, kteří pro vás hodně znamenají. Oslovuje vás komunikace všeho druhu: mluvená, vizuální, umělecká i fyzická. Abyste věděli, co skutečně cítíte, je užitečné věnovat se pravidelnému fyzickému cvičení, které umožní vašemu tělu, aby k vám promluvilo. Jakmile poznáte, co cítíte, budete schopni lépe komunikovat s lidmi, na kterých vám skutečně záleží.

Přečtěte si také