Denní horoskop STŘELCE na 20. 8. 2022

Střelec 20. 8. 2022

Střelci, máte před sebou skvělý den. Všechno půjde jako po másle. Na konci dne budete mít ještě dost energie na to, abyste večer podnikli něco zábavného. Je to skvělý den pro skupinové aktivity. Pokud se žádných neúčastníte, proč nezkusit nějaký sport, koníček, hudbu nebo umění?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální energie tohoto dne naznačuje, že po období, kdy jste si rvali vlasy a celkově se rozčilovali, cítíte potřebu uvolnit se v souvislosti s určitým blízkým vztahem. Konečně máte pocit, že z vašich ramen spadla tíha. Můžete se uklidnit a být si jisti, že od této chvíle se o vše postará sám vesmír.

Práce

Dnes dochází k obrovskému planetárnímu posunu, který připravuje půdu pro následující čtyři týdny. Tento posun vám přinese úžasné příležitosti v oblasti zaměstnání a kariéry. Vaše praktická a fundovaná povaha bude uznána a oceněna.

Peníze

Je to vhodná doba pro vás, kteří si ze všeho nejvíc přejete založit nový spořicí a investiční plán, abyste si zajistili budoucnost. Všude kolem vás se však objevují pokušení díky aktivitě ve vašem domě cestování, vzdělávání a duchovnosti. Cestovní a vzdělávací brouci vás mají v hrsti a peníze vám dělají díru do kapsy. Snažte se odolat nutkání utrácet. Ze životních událostí se můžete vždy poučit.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce zvýrazní vaše ochranné instinkty. Možná se přistihnete, že chráníte ostatní lidi doma nebo v práci, nebo že se cítíte chránit sami sebe. V opačném případě můžete mít velmi emotivní den - ne nutně těžký - a potřebujete cítit, že vás lidé kolem vás milují. Ať tak či onak, je to citlivé období, proto si dávejte pozor na to, co jíte. Vyhýbejte se mléčným výrobkům a zpracovaným cukrům. Snažte se držet čerstvých produktů a lehkých zdrojů bílkovin, jako jsou ryby a luštěniny.

Přečtěte si také