Denní horoskop STŘELCE na 21. 10. 2022

Střelec 21. 10. 2022

Zvažte možnost uvařit dnes večeři pro velkou skupinu. Požádejte každého, aby přispěl nějakou částkou, a budete překvapeni, jak fantastické dílo můžete vytvořit jen s malým úsilím. Prostřete stůl se svíčkami a do pozadí přidejte dobrou hudbu. I když vám teď večeře nezní jako zábavný nápad, ujměte se vůdčí role ve všech akcích, které vám přijdou do cesty.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nemáte rádi nepřehledné situace a raději přesně víte, na čem v dané situaci jste. Dnešní nebeská sestava však znamená, že máte všechny předpoklady začít chápat důvod, proč s vámi váš partner nejedná zcela na rovinu. Spíše než abyste se cítili ublíženě, buďte vděční, že se nyní odvážil vyjádřit pravdu, která nakonec není tak špatná.

Práce

Dnešním dnem pro vás začíná mimořádně důležité čtyřtýdenní období, pokud jde o vaši kariéru. Buď sklízíte plody své tvrdé práce, nebo si uvědomujete, kde přesně jste zaostali. Připravte se psychicky na obojí.

Peníze

Ve vaší oblasti peněz a hodnot nastává čas příležitostí. Rozšiřte svůj hospodářský výsledek tím, že najdete nové způsoby, jak vydělávat peníze. A uvědomte si, co pro vás peníze znamenají. Čeho jste ochotni se vzdát, abyste měli více? Stojí to, co nyní obětujete, opravdu za to? Když si na tyto otázky odpovíte, problémy se vyřeší samy.

Zdraví

Dnešní nebeská atmosféra naznačuje, že je čas na citové uznání. To může být pro některé lidi, kteří mají tendenci cítit uznání pouze tehdy, když se pozornosti dostává jejich vnějšímu já, složité. Aspekt, který je ve hře, představuje vnitřní energii. Jinými slovy, nejde o to, jak vypadáte, jak se oblékáte nebo jací vypadáte. Z tohoto tranzitu budete mít prospěch, když se podíváte dovnitř. Chcete-li si pomoci, zkuste rozjet proudovou jógu, která se zaměřuje především na dechový aspekt této disciplíny. Osvětlete vnitřní cesty ke své skutečné identitě.

Přečtěte si také