Denní horoskop STŘELCE na 22. 11. 2022

Střelec 22. 11. 2022

Nevědomé sdělení přítele vás může nasměrovat na cestu, která změní váš život. Mohlo by jít o obchodní příležitosti nebo byste mohli objevit nový zájem či skupinu, do které byste se rádi zapojili. Ať už je to cokoli, může to upoutat vaši pozornost a udržet vaši energii soustředěnou po dlouhou dobu. Mělo by se jednat o pozitivní vývoj.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Budete se chtít konečně vypovídat z toho, co cítíte k někomu, kdo je vám velmi blízký. Vždycky si rádi necháváte část svého já pro sebe a neradi se před někým zcela odhalujete. Dnes však možná budete chtít riskovat a dovolíte si být zranitelní. Vaše drahá polovička bude vědět, na čem je, a i vy se budete cítit mnohem lépe.

Práce

Dosáhli jste dramatického zlomu ve svém ročním cyklu. V následujících čtyřech týdnech budete sklízet ovoce úsilí posledních šesti měsíců. Buď budete slavit úspěch, nebo pocítíte zklamání z neúspěchu. Je to klíčové období.

Peníze

O přátele nemáte nouzi. To rozhodně pomůže při změně zaměstnání nebo při získávání rad ohledně nového oboru. Podpůrný vesmír ovlivňuje vaše minulé životy, karmu a instituce, takže to mohou být právě noví známí, kteří náhle nejvíce ovlivní vaši práci a peníze. Nemusíte přemýšlet o tom, jak se s někým vlivným sblížíte. Budete k sobě přirozeně přitahováni, téměř jako byste se znali odjakživa.

Zdraví

Atmosféra dne vám dodá spoustu energie a ukáže vám, že je třeba zapojit mysl, abyste zvládli své tělo. Představte si svou mysl jako hrdinného lesníka, který zvládá zuřící požár. V ohni je mnoho pozitivního užitku, ale je třeba ho zvládnout. Disciplína je název hry. Použijte svou mysl k tomu, abyste se přesvědčili, že si máte obout běžecké boty, připravit zdravou večeři nebo vstát a doplnit si sklenici vody.

Přečtěte si také