Denní horoskop STŘELCE na 23. 9. 2022

Střelec 23. 9. 2022

Dnešní den by mohl být náročný, Střelci. Soustředíte se na dvě věci. První z nich je práce s počítačem a dalšími technologiemi, možná v tvůrčí funkci. Druhá věc je interakce s mnoha novými lidmi. Váš kontakt s těmito lidmi by mohl být velmi příjemný a docela podnětný, takže využijte co nejvíce příležitostí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná máte zvláštní pocit mrazení v zádech, když se zamyslíte nad alternativami, které se dnes nabízejí. Energie dnešního dne může znamenat, že se najednou ocitnete v centru pozornosti. Vzhledem k tomu, že je to vaše přirozené místo, vás to nemusí překvapit. Co však překvapivé je, je množství potenciálních partnerů, kteří jsou ochotni vás zcela zbožňovat.

Práce

Někdo, kdo právě požádal o laskavost nebo si vyžádal informace, potřebuje včasnou odpověď. Neváhejte déle. Nyní je čas zavolat této osobě zpět nebo jí odpovědět na e-mail. Rychlost, s jakou tak učiníte, je klíčovým prvkem vašeho úspěchu.

Peníze

Nyní jste trochu nekonvenční, protože do událostí vnášíte náhlou genialitu. Vesmír vysílá šťastné vibrace do vaší oblasti peněz a hodnot. Přicházejí k vám nyní příležitosti k většímu počtu hodin, lepšímu platu a žádanějším projektům, stejně jako šance užít si to, čím se živíte. Je to po všech stránkách skvělé období.

Zdraví

Dnešní astrální konfigurace podporuje vaši hravou energii. Budete vědět, čím rozzářit den svého nejlepšího přítele, a ten to jistě ocení. Možná si všimnete, že váš smysl pro hravost vám přináší velkou radost při zdravém cvičení a vaření výživných jídel. Cítíte se zdravě a tíhnete k věcem, které posilují vaše zdraví. Je to skvělý den pro přebírání nových zdravých návyků od druhých.

Přečtěte si také