Denní horoskop STŘELCE na 26. 10. 2022

Střelec 26. 10. 2022

Problémy s přáteli a možná i s milostným partnerem v posledních dnech mohou způsobit, že se budete cítit nemilovaní, nejistí a citově zablokovaní. Všechna znamení naznačují, že tyto pocity nejsou správné. Vaši přátelé svůj postoj k vám nezměnili. Stále k vám směřuje spousta lásky. Jakékoli problémy, které jste mohli mít, jsou jen překážkou na cestě.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud hledáte toho pravého člověka, nehledejte ho na zjevných místech. Dost možná se s nimi setkáte při on-line soutěžní hře nebo při nějakém sportu, který sami hrajete. Možná si vás při běhu na dráze, v posilovně (pokud je to možné), nebo dokonce v bazénu někdo všimne, když se endorfiny rozjedou na plné obrátky a život nabude růžového lesku!

Práce

Otevřete se způsobem, který běžně neděláte. Většinu času jste velmi uzavření a rezervovaní. Ostatní lidé o vás mají v důsledku toho mylné představy. Tento den je vhodný k tomu, abyste tyto mylné představy vyjasnili tím, že se s ostatními upřímně podělíte.

Peníze

Díky aktivitě v nejspolečenskější oblasti vašeho horoskopu jste připraveni na navazování kontaktů. Jste přátelský typ a sbíráte známosti jako nikdo jiný. Přemýšlejte, jak spojit svou upovídanou povahu s novými obchodními příležitostmi. Spojení s přáteli v zahraničí může vytvořit nové příležitosti k vydělávání peněz. Jak se ukazuje, to, co děláte, můžete dělat i na jiných místech.

Zdraví

Poddejte se své touze po cvičení! Právě teď pocítíte nutkání jít do posilovny nebo vyjít z domu na osvěžující procházky či běhání, a je důležité se těchto nutkání chopit a jednat podle nich. Vaše tělo volá po obnově energie. A přiznejme si, že energii musíte vydat, abyste ji získali. Můžete také zvážit cvičení jógy nebo jiná protahovací a hluboká dechová cvičení. Zaznamenáte nárůst energie a zlepšení nálady!

Přečtěte si také