Denní horoskop STŘELCE na 28. 11. 2022

Střelec 28. 11. 2022

Dnes může zavládnout zmatek, zejména pokud jste intuitivní. Můžete zachytit podivné vibrace, které by vás mohly zneklidnit. Nesnažte se je pochopit. Zítra byste se měli vrátit do normálu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes můžete v rámci probíhající ságy svého milostného života zajít tak daleko, jak se vám zlíbí. Můžete očekávat, že se vyvine situace, v níž budete mít konečně šanci strávit nějaký čas s někým, po kom už dlouho toužíte. Nezmařte tuto příležitost přílišnou intenzitou na prvním rande. Dovolte svému nenucenému šarmu, aby dotyčného ukolébal a navodil pocit bezpečí.

Práce

V současné době vedete těžký boj s někým jiným nebo s něčím jiným. Kvůli jednomu problému jste se ocitli v naprosté slepé uličce. Přijměte svou sílu, obraťte se na svou intuici a povzneste se nad ni. Nedovolte, aby vás tato jediná věc pohltila.

Peníze

O přátele nemáte nouzi. To rozhodně pomůže při změně zaměstnání nebo při získávání rad ohledně nového oboru. Podpůrný vesmír ovlivňuje váš sektor minulých životů, karmy a institucí, takže to mohou být právě noví známí, kteří náhle nejvíce ovlivní vaši práci a peníze. Nemusíte přemýšlet o tom, jak se s někým vlivným sblížíte. Budete k sobě přirozeně přitahováni, téměř jako byste se znali odjakživa.

Zdraví

Nejlepším doporučením, které vám v tuto chvíli můžeme dát, je pročistit střevní trakt. Začněte opatrně a napomáhejte tomuto procesu velkým množstvím výplachů (vodou a čerstvě vylisovanými šťávami z ovoce a zeleniny). Vynechejte mléko a vejce a zkuste získat bílkoviny prostřednictvím fazolí a tofu. Je také vhodná doba na omezení příjmu kofeinu. Ve svém těle rychle zaznamenáte neuvěřitelně šťastný rozdíl.

Přečtěte si také