Denní horoskop STŘELCE na 28. 9. 2022

Střelec 28. 9. 2022

Vzrušující novinky vás povzbudí v kariéře. Možná se vám náhle podaří najít řešení, které jste dlouho hledali, nebo se na scéně objeví nadšený potenciální partner. V každém případě jste nadšeni a můžete se těšit na zajímavé projekty a možný postup. Mohli byste také získat nového přítele, někoho, kdo vám bude po dlouhou dobu nablízku.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den může u vašeho partnera odhalit některé nové zvláštní vlastnosti. Možná jste si mysleli, že máte svého miláčka zcela prokouknutého a znáte ho skrz naskrz, ale možná zjistíte, že jste úplně vedle. Ať už jejich nejnovější eskapády schvalujete, nebo ne, možná se budete muset smířit s tím, že váš milovaný člověk v sobě skrývá víc, než jste mohli tušit.

Práce

Upřímnost je pro vás nyní zcela jistě tou nejlepší politikou. Nesnažte se nikomu zatajovat informace. Později to bude mít nepříjemné následky. Řekněte pravdu hned, aby se vám to v budoucnu nevrátilo.

Peníze

Snažíte se nalézt řešení neustálé finanční tísně. Stáváte se autoritou v tom, co děláte. A jste připraveni zpeněžit všechny své těžce vydělané peníze. Vesmír ovlivňuje vaše peníze a hodnoty a ukazuje, že peněžní tok by se měl s trochou snahy a následování velmi brzy zvýšit.

Zdraví

Dnešní planetární konfigurace vám může pomoci se zaseknout. Pokud budete naslouchat svému vnitřnímu hlasu, dočkáte se kreativních řešení. Důležité je naučit se spoléhat sami na sebe v tom, co potřebujete. Na některých věcech můžete zapracovat jen vy sami, například na tom, jak o sebe fyzicky pečujete. Pokud jste člověk, který je rád mezi lidmi, přidejte se k nějakému týmu nebo si naplánujte cvičení s kamarádem a dodržujte ho společně.

Přečtěte si také