Denní horoskop STŘELCE na 29. 3. 2023

Střelec 29. 3. 2023

Střelci, můžete být ve střehu, protože se bráníte lidem a situacím, které vás zastihly nepřipravené. Dávejte si pozor, abyste si nepostavili tak velké zdi, že přes ně neuvidíte. Nebezpečí budování pevnosti, která nedovoluje ostatním vstoupit dovnitř, spočívá v tom, že vám ztěžuje výhled ven. Nechte jednu zeď kratší, abyste se neodřízli od okolního světa.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Rádi mluvíte s druhými, nebo možná je správnější slovo kázat. Dnešní postavení planet znamená, že pro vás může být obtížné předat poselství někomu, kdo si myslíte, že právě potřebuje vaši pomoc a vedení. Ačkoli vás tato osoba pravděpodobně zná lépe než kdokoli jiný, zjistíte, že se zdá být vůči vašim radám neobvykle odolná. Možná ji ve skutečnosti právě teď nepotřebuje!

Práce

Vaše flexibilní a přizpůsobivá povaha bude klíčovou výhodou. Ostatní lidé se chovají velmi tvrdohlavě, ale vy máte moc je uvolnit a pomoci jim vidět v situaci humor. Pomůžete jim otevřít oči pro širší perspektivu. Učinit tak je klíčové.

Peníze

Víte, co chcete z finančního hlediska, a sestavujete spolehlivý plán, který vám pomůže těchto cílů dosáhnout. Aspekty usnadňují nové úspěchy v této oblasti vašeho života a vy se cítíte sebejistěji než kdy jindy. Pouhá velká osobnost však nemusí být tím nejlepším způsobem, jak získat ostatní na svou stranu. Najděte rovnováhu mezi prosazováním svých názorů a nasloucháním tomu, co říkají spolupracovníci.

Zdraví

Vidíte, co je třeba ve vašem životě změnit, a změny můžete provést jen vy. Nyní je vhodná doba k tomu, abyste se stali doslova architektem svého světa. Díky dnešnímu vyrovnání jsou pravděpodobné změny na místech, kde byste to nikdy nepovažovali za možné. Chcete-li si udržet vysokou energii, zkuste snížit množství kalorií ve svém jídelníčku. Začněte tím, že budete jíst lehčí jídla, a pak zkuste do svého jídelníčku zařadit některé z následujících potravin: hrášek, fenykl, petržel, celozrnné obiloviny a pistáciové oříšky (dobré pro plíce!).

Přečtěte si také