Denní horoskop STŘELCE na 29. 5. 2023

Střelec 29. 5. 2023

Dnes se můžete cítit trochu sklíčeně a apaticky, jako by vám bylo jedno, co se právě teď děje. Možná se budete snažit zbavit se těchto pocitů utrácením peněz. To funguje, Střelci, ale neutrácejte víc, než musíte. Tyto pocity skutečně souvisejí spíše s minulostí než s přítomností. Pokud se objeví stará bolest, nechte ji odeznít. Zítra se vám vše bude zdát mnohem lepší.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud v poslední době hodně flirtujete, pak můžete být dnes v pokušení mluvit příliš vášnivě a rychle. Současná astrální energie vás nakloní k nejrůznějším představám a fantaziím, které vás mohou podnítit k tomu, abyste si mysleli, že mezi vámi a vaším potenciálním partnerem existuje silnější pouto, než je tomu ve skutečnosti. Nedělejte ukvapené závěry, je lepší postupovat pomalu.

Práce

Uvolněte svou ostražitost a uvědomte si, že se můžete učit od ostatních. Když se tváříte, že všechno zvládnete, uzavíráte se neuvěřitelné moudrosti, která vám může v kariéře velmi pomoci. Buďte otevření ostatním lidem.

Peníze

Vesmír vám ukazuje, že tento týden můžete na ostatní působit zajímavým dojmem. Někteří vás mohou vidět přesně tak, jak by si přáli, a ne tak, jací jste ve skutečnosti, ale nedělejte si s tím starosti. Mezitím obdržíte důležitou zprávu týkající se nové obchodní nebo finanční příležitosti. Hlavně nezapomeňte odpovědět na telefonát nebo e-mail.

Zdraví

Pokud chcete otěhotnět, nebo pokud chcete někoho oplodnit, je dnešní den velmi pravděpodobný. Na jiné úrovni to může znamenat, že vaše intuice funguje na vysoké úrovni. Jiný způsob, jak to vyjádřit, je: důvěřujte svému instinktu. Vše výše uvedené platí pro váš pocit, že závazky, které dnes přijímáte, musíte brát vážně. Je to také dobrý den pro to, abyste se věnovali dětem, pokud nějaké máte.

Přečtěte si také