Denní horoskop STŘELCE na 30. 12. 2022

Střelec 30. 12. 2022

Střelci, dnes si možná uvědomíte, že potřebujete uskutečnit určitý nákup. Možná váš dům nebo auto vyžadují důležitou opravu nebo je pro vaši práci nutné nějaké nové vybavení. To by mohlo být poněkud skličující, protože by to mohlo znamenat utrácení peněz, které byste raději použili na něco zajímavějšího. Pomyslete však na problémy, které by vám tyto výdaje měly ušetřit, a uvidíte, jakou to má cenu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes může být láska založena na několika mylných představách toho nejsvůdnějšího a nejvzrušivějšího druhu. Díky současnému astrálnímu aspektu můžete slintat nad někým, kdo se zdá, že představuje vašeho ideálního romantického partnera. Sledujete každý jeho krok, visíte na každém jeho slově a nemůžete ho ani na chvíli spustit z očí, protože se bojíte, že byste ho mohli ztratit. Možná je čas dospět.

Práce

Dnes musíte dokončit důležitý úkol. Nepřehlížejte tento detail. Vaší první reakcí může být jeho odmítnutí s tím, že máte důležitější věci na práci. Upřímně se podívejte na to, jaké by měly být vaše priority.

Peníze

Máte čas na komunikaci, abyste si mohli vyměňovat názory. To může být velmi příznivé pro zahájení nové kariéry nebo pro postup v té, kterou máte. Jediné, co je zapotřebí, je být věrný sám sobě. Aspekty ovlivňující komunikaci vás činí trochu svéráznými a jedinečnými. Nezáleží vám na tom, co si myslí ostatní, a proto je pro vás mnohem snazší říct si o to, co si zasloužíte.

Zdraví

Planetární energie posiluje vaše pozorovací schopnosti a zároveň vám umožňuje se soucitem si všímat toho, co potřebuje pomoc. Zanedbávali jste v poslední době cvičení nebo stravu? Utrpělo vaše sebevědomí nedostatkem péče o sebe? Dnes si na sobě budete všímat různých věcí, ale to nejdůležitější, co můžete udělat, je jednat. Možná můžete udělat něco symbolického – například si koupit podložku na jógu nebo si naplánovat masáž (pokud je to možné)  a zavázat se tak k větší péči o sebe sama.

Přečtěte si také