Denní horoskop STŘELCE na 31. 8. 2022

Střelec 31. 8. 2022

V oblasti kariéry a peněz se vám daří, vaše sebevědomí je vysoké a vaše mysl je velmi pozitivní. I nadále byste měli přitahovat štěstí. Tento měsíc očekávejte více příjemných překvapení a náhlých zlomů, Střelci. Budete přitahovat nová přátelství založená na společných duchovních hodnotách a stará přátelství by se měla ještě více upevnit. Život se k vám chová dobře.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konfigurace varuje, že ačkoli se můžete cítit plní života a energie, můžete mít tendenci zacházet do extrémů. Pokud se vám s partnerem podaří jít tančit nebo na skleničku v klidu, mohlo by se to změnit v něco jako extravaganci, pokud si nedáte pozor. Budete se skvěle bavit, ale nezapomeňte si ušetřit trochu energie na zítřek.

Práce

Ostatní lidé vás dnes budou automaticky přitahovat díky vaší důvěryhodné a pracovité povaze. Tyto aspekty vaší osobnosti budou oceněny. Díky tomu budete mít na pracovišti velkou moc.

Peníze

V tomto týdnu vás čeká výzva v podobě aspektu v kariéře a autoritě. Přestože může přinést novinky a další podněty do této oblasti, nemusíte mít z toho, co se děje, úplně dobrý pocit. Nebo to můžete vnímat jako ránu svému egu. Vězte, že ať se děje cokoli, není to nic osobního a v budoucnu to jen posílí vaše možnosti.

Zdraví

Vaše znamení dnes zdobí lehkovážná hravost! Můžete pociťovat zvýšenou hladinu energie a touhu hrát si s ostatními. Dejte přednost tenisu, squashi nebo jakémukoli jinému sportu, který můžete provozovat s někým jiným, před cvičením o samotě. Váš postoj bude přitažlivý. Udělejte si dnes radost a uvolněte svou energii hrou  vyjděte ven a podělte se o své pozitivní pocity. Dnešní den je také vhodný ke strávení s dětmi.

Přečtěte si také