Denní horoskop STŘELCE na 6. 1. 2023

Střelec 6. 1. 2023

Není pochyb o tom, že se na to čekalo dlouho. Dnes však pravděpodobně dojde ke změně, v niž jste tak dlouho doufali, Střelci. Rozsáhlost této změny nemusí být zřejmá, alespoň zpočátku. Časem se však ohlédnete za dnešními událostmi a uvidíte, jak zásadní byly. Zachovejte si dnes zdravý rozum a chopte se každé zajímavé příležitosti, která se naskytne.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

I když se může zdát, že vás váš nejdražší milovaný člověk ignoruje, buďte si jisti, že to není úmyslné. Přestože se může zdát, že v poslední době věnuje více pozornosti určitému jinému člověku nebo situaci, je to opravdu ze zcela nevinných důvodů. Nejste o tom přesvědčeni? Brzy se přesvědčíte, až na vás vybafne velké překvapení a vy si uvědomíte, jak moc jim na vás záleží.

Práce

Uděláte obrovské pokroky ve všem, co dnes podniknete. Je to skvělá doba pro navázání kontaktů s jinými lidmi a pro navázání důležitých známostí. Nebojte se odložit některé projekty, abyste mohli komunikovat s ostatními.

Peníze

Možná budete muset přehodnotit nedávné finanční plány. Vaše hlava je plná nejrůznějších úžasně kreativních nápadů. Pokud jste spisovatel, novinář nebo vydavatel, je to pro vás skvělá doba. Tyto dary však musíte využívat zodpovědným způsobem. Ujistěte se, že své peníze spoříte u spolehlivé společnosti.

Zdraví

Současná planetární konfigurace nám dává šanci, abychom do struktury našich bdělých hodin zapojili fyzické a emocionální potřeby našeho vnitřního dítěte - potřebu být vychováván, potřebu být nakrmen a dobře zaopatřen. Pomáhá nám realizovat v životě to, co chceme. Proto je to příznivá doba pro to, abyste si uvědomili, co vám pomůže cítit se ve svém životě bezpečněji. Zeptejte se sami sebe: Co potřebujete, abyste se cítili dobře?

Přečtěte si také