Denní horoskop STŘELCE na 6. 9. 2022

Střelec 6. 9. 2022

Zkuste to dnes znovu, Střelci. Když se vám něco nepodaří, může to být hrozný pocit. Někdy se raději schováte, než abyste čelili možnosti ponížení. Pokud je pro vás úspěch důležitý, musíte překonat rozpaky a strach. Většina lidí to musí zkusit vícekrát, zejména když usilují o důležité cíle. Nevzdávejte se. Vaše cíle stojí za vynaložené úsilí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš partner už možná má dost vaší královské povahy a dnes se cítí být sám. Máte šanci ukázat, jak moc vám na něm záleží, a dopřát mu čas pro sebe. Pokud si budete stěžovat a fňukat, určitě mu půjdete na nervy, což ovlivní jeho názor na vás. Také by se vám hodilo trochu prostoru.

Práce

Nechovejte se jako člověk, o kterém si myslíte, že byste měli být, abyste se zalíbili ostatním. Buďte sami sebou. Váš konzervativní a praktický přístup je přesně to, co je v tuto chvíli potřeba. Ostatní lidé se vám otevírají novým způsobem.

Peníze

Nyní máte ve svém kariérním sektoru výhodu. Vaše dlouhodobé kariérní cíle se již nějakou dobu dostávají do popředí. Nyní však disponujete kreativitou, mozkovou kapacitou, hladem a vynalézavostí, abyste mohli věci dotáhnout do konce. Jedinou nevýhodou je, že kariérní změny, které provedete, nemusí vždy dobře vyhovovat vašemu egu. Vězte, že jsou nakonec pro dobro věci.

Zdraví

Možná se cítíte, jako by vás někdo najednou polil kýblem studené vody  jste vyděšení, scvrklí a více než nespokojení. Co byste dělali, kdyby se tak cítil někdo, koho máte rádi? Zkuste věnovat stejnou péči i sobě a proměňte tyto pocity v pozitivní energii tím, že se pozvete zpět do života! Vydejte se na misi, která vás rozveselí zevnitř. Může to zahrnovat svižnou procházku na sluníčku, zábavný tanec nebo nákupy na internetu!

Přečtěte si také