Denní horoskop STŘELCE na 7. 11. 2022

Střelec 7. 11. 2022

Po většinu dneška budete pravděpodobně myslet na lásku, a tak se plně věnujte svému srdci. S milovanou osobou se vám nyní nedaří komunikovat, a tak se snažte být trpěliví. On se pohybuje vlevo a vy vpravo. Vy se pohybujete vlevo a ona vpravo. Pokaždé na sebe narazíte. Nechte druhou osobu udělat první krok.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jak dlouho trvalo, než jsme se ve vztahu dostali tak daleko? Dny, týdny, měsíce? Na chvíli se distancujte a podívejte se na věc z nadhledu. Nečekejte zázraky najednou, ale nevzdávejte to úplně. V partnerském vztahu je toho ještě hodně, co je třeba objevit, proto pokračujte, ale dejte si navzájem prostor.

Práce

Snažte se dnes s někým nesoutěžit o to, kdo ví víc. To, co může začít jako přátelský žert, se může velmi rychle zvrtnout. Raději si vůbec nic nezačínejte. Nemá smysl se rozčilovat kvůli ničemu.

Peníze

Těšíte se ze šťastného aspektu, který ovlivňuje sociální skupiny a politiku. Pokud hledáte nové zaměstnání, využijte příznivého impulsu a informujte se o volných pracovních místech s lepšími výhodami nebo o investorech, kteří by se mohli zajímat o váš podnikatelský záměr. Pokud oslovíte stávající kontakty, najdete, co potřebujete.

Zdraví

Když si nejste jisti, co cítíte, je lepší držet jazyk za zuby. Většina lidí se bojí "trapného mlčení" a během těhotenského mlčení se cítíte obzvlášť nepříjemně. Mít režim, který vás provede dnem s grácií, je krásný způsob, jak se v těchto svízelných situacích neocitnout. Soustřeďte se na to, co musíte udělat pro své zdraví, jako je konzumace čerstvých jídel a dostatek pohybu, a pravděpodobnost, že se přeřeknete, bude mnohem menší.

Přečtěte si také