Denní horoskop STŘELCE na 9. 1. 2023

Střelec 9. 1. 2023

Pokud se podílíte na tvůrčím projektu, Střelci, může se zdát, že vás opustila představivost. Možná si budete lámat hlavu, jak vymyslet nové nápady, ale pokaždé se vám to nepodaří. Možná, že tento den není pro práci na vašem projektu nejvhodnější. Někdy je třeba si od práce odpočinout, abychom si udrželi její kvalitu. Pro dnešek se věnujte něčemu jinému. Zítra se vrátíte k normální práci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální energie vás vybízí k odpuštění a zapomenutí na nedávný problém v blízkém milostném vztahu. Zatímco dříve jste si možná přáli nějaké vysvětlení nebo alespoň omluvu, nyní se divíte, proč byl celý ten povyk, a rádi se napravíte. Uvědomujete si, že to, co se stalo, nebyl osobní útok, ale skutečné nedorozumění.

Práce

Právě teď máte na dosah ruky obrovské příležitosti – zejména pokud jde o práci v oblasti filmu, herectví nebo umění. Pokud jste někdy přemýšleli o tom, že byste se stali filmovou hvězdou nebo producentem, nyní je ten správný čas, abyste se v těchto snech posunuli kupředu.

Peníze

Možná budete muset přehodnotit nedávné finanční plány. Vaše hlava je plná nejrůznějších úžasně kreativních nápadů. Pokud jste spisovatel, novinář nebo vydavatel, je to pro vás skvělá doba. Tyto dary však musíte využívat zodpovědným způsobem. Ujistěte se, že své peníze spoříte u spolehlivé společnosti.

Zdraví

Změny vám nejsou cizí, ale možná bude nutné trochu omezit svou osobní sílu, abyste svou schopnost konstruktivně se měnit usměrnili. Představte si, že jste svým vlastním otcem i matkou (v závislosti na vašem věku to bude snazší nebo těžší) a vytváříte si své hranice – své jednání a vyjadřování, své limity ve vztazích, své požadavky v zaměstnání  a jste také zodpovědní za to, že o sebe pečujete jídlem, odpočinkem, pohybem a láskou, které potřebujete k přežití. Nezapomeňte se hodně pozitivně posilovat!

Přečtěte si také