Denní horoskop VAH na 16. 2. 2023

Váhy 16. 2. 2023

Dnes se pravděpodobně budete cítit rozpolceni dvěma různými směry, Váhy. Jedna vaše část se možná bude chtít někde zavřít a číst si, zatímco druhá bude mít pocit, že byste měli někam vyrazit a něco podniknout. Možná budete netrpělivější než obvykle kvůli hádkám mezi kolegy nebo členy rodiny. Možná by bylo dobré si během dne zacvičit, abyste odbourali vnitřní napětí. Večer si odpočiňte u dobré knihy.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná uvidíte starý problém z nového úhlu pohledu, který vám dá skvělou příležitost s ním něco udělat. Protože jste obvykle velmi otevření a mluvíte o věcech otevřeně, dejte si pozor, abyste neřekli něco, co by mohlo vašeho partnera (současného nebo budoucího) v tomto procesu zranit. Musíte být upřímní, ale takovým způsobem, aby se cítil milovaný, a ne kádrovaný.

Práce

Vaše vysoká energie a dobromyslnost jsou velmi žádané. Lidé budou otevřeni vašim názorům a budou ochotni vyzkoušet vaši expanzivní perspektivu. I když je váš nápad „výstřel do tmy“, je velmi pravděpodobné, že bude mít úspěch.

Peníze

Pokud hledáte způsoby, jak vydělat více peněz, možná zjistíte, že nejlepší výsledky vám tento týden přinese pohled do minulosti. Částečně za to může váš sektor peněz a hodnot. Využijte stará zaměstnání, zaměstnavatele a dovednosti, abyste nyní získali více peněz. Možná je také využijete k navázání kontaktů se známými z dřívějšího období vašeho života, kteří vám pomohou vytvořit portfolio investic, jež ochrání vaši budoucnost.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce zvýrazní vaše ochranné instinkty. Možná se přistihnete, že chráníte ostatní lidi doma nebo v práci, nebo že se cítíte být ochranáři sami sebe. V opačném případě můžete mít velmi emotivní den – ne nutně těžký  a potřebujete cítit, že vás lidé kolem vás milují. Ať tak či onak, je to citlivé období, proto si dávejte pozor na to, co jíte. Vyhýbejte se mléčným výrobkům a zpracovaným cukrům. Snažte se držet čerstvých produktů a lehkých zdrojů bílkovin, jako jsou ryby a luštěniny.

Přečtěte si také