Denní horoskop VAH na 30. 11. 2022

Váhy 30. 11. 2022

V dnešní době si užijete jemnost a relaxaci. Budete hovornější než obvykle. Toto mezidobí vám poskytne příležitost osvěžit se tím, že strávíte nějaký čas s rodinou. Máte silnou intuici. Naslouchejte jí, protože vám moudře poradí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je na čase odpočinout si od svého obvyklého trestajícího programu a pak se rozhodnout, kam byste chtěli jít na večerní zábavu. Porušte všechna svá obvyklá pravidla a posuňte se za hranice, které vás poutají k omezenému společenskému okruhu. Venku je celý vzrušující svět, který můžete prozkoumat.

Práce

Je pravděpodobné, že dnes budete natolik zahlceni prací, že vás to udolá. Možná si to ani neuvědomujete, ale v hloubi duše se ve vás probouzejí těžké emoce. Než se přiblíží konec dne, může z vás být emocionální troska.

Peníze

Nyní bude pro vás komunikace o něco obtížnější. Lidé vás mohou vnímat jinak, než jací jste, nebo z vašich slov vyčíst něco, co tam není. Ať už je to jakkoli, nemějte pocit, že se musíte bránit. Váš domácí život a emoce se mohou na krátkou dobu rozšířit a mohou být nestabilní. Než abyste nechali napětí eskalovat, raději pěstujte trpělivost. Vězte, že se to brzy zlepší.

Zdraví

Díky planetárnímu uspořádání jste dnes expanzivní a přátelští. Zkuste místo tvrdé skořápky obrátit ke světu své měkké podbřišky a budete překvapeni, co se stane. Existuje však tendence uvíznout v režimu přijímání, proto nezapomínejte na své vlastní potřeby. Využijte energii k tomu, abyste si připomněli, co skutečně chcete, a nebojte se to vyslovit. Udělejte si čas na něco jen pro sebe, například pokud jste zaneprázdnění rodiče. Pomůže vám to lépe pomáhat druhým.

Přečtěte si také