Denní horoskop VODNÁŘE na 16. 9. 2022

Vodnář 16. 9. 2022

Vodnáři, někdo dnes může vynechat povinnosti, takže další úkoly připadnou všem ostatním, včetně vás. To může vyvolat hněv a nelibost a rozhodně to způsobí větší stres. Pokud můžete, delegujte úkoly. Seřaďte si ty své podle naléhavosti a pak se jich ujímejte pomalu a opatrně jeden po druhém. Pokud ty méně důležité musí počkat do zítřka, budiž!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ve vzduchu je dnes cítit vášeň. Ale není to nutně samozřejmost - nebude vám dodána automaticky a budete si ji muset vydobýt. Protože se však zároveň cítíte velmi impulzivní a odvážní, nebude problém ji ve svém skromném milenci rozpoutat. Bude jenom rád, že jste se o to snažili.

Práce

Nyní jste ve velmi zranitelné pozici a je pravděpodobné, že vás někdo využije, pokud mu to dovolíte. Protože jste tak dobří v tom, že se necháte unášet proudem, druzí z vás mohou udělat svou loutku, pokud nebudete brát ohled na okolnosti.

Peníze

Peníze pro vás mohou být víc než jen odměna za dobře odvedenou práci. Peníze se nyní mohou stát způsobem, jak se spojit s minulými životy, sny a pomíjivými částmi života. Pokud v sobě chováte nápad na něco, čím byste se nejraději živili, může vám tato doba poskytnout právě ten impuls, abyste jej uskutečnili ve svém "skutečném" životě. Sny se za těchto podmínek mohou stát skutečností.

Zdraví

Možná vás dnes trápí pocit horka pod límcem. Vypracování vlastního zdravotního režimu je velmi náročné. V počáteční fázi se v hlavě ozývají hlasy typu: "Nakrm mě zmrzlinou, nebo tě budu nenávidět!" a "Jsem příliš unavený na to, abych cvičil!". S praxí se je naučíte uklidňovat slovy: "Budeš se cítit lépe a nebude to trvat tak dlouho!" a "Raději bych, abys jedl tento ovocný salát s čerstvou malinovou omáčkou". Mňam!

Přečtěte si také