Denní horoskop VODNÁŘE na 20. 2. 2023

Vodnář 20. 2. 2023

Kariérní záležitosti by se dnes mohly vyvíjet tak pomalu, že byste mohli být v pokušení to vzdát, Vodnáři. Na to ale vůbec nemyslete! Je to prostě jeden z těch dnů, kdy se zdá, že nic nejde, jak má, i když by vám v podstatě všechno mělo jít stále velmi dobře. Nečekejte dnes žádné velké pokroky a už vůbec nečekejte od kolegů nic jiného než sklíčenost. Pověste si na zeď kalendář s kreslenými pohádkami, abyste se mohli během dne rozptýlit nějakou tou legrací.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární uspořádání naznačuje, že nová setkání jsou dnes velmi aktuální. Osoba, na kterou tak moc chcete náhodně narazit, je vlastně už nějakou dobu na vašem seznamu. Vaše charismatické a magnetické vlastnosti máte dnes v hojné míře, takže si tuto jedinečnou příležitost k významnému dobytí určitě nebudete chtít nechat ujít.

Práce

Bude těžké udržet pozornost, ale to je v pořádku. Jen se nepokoušejte o žádný úkol, který vyžaduje, abyste zůstali při zemi a praktičtí. Udržet pozornost jen na jednu věc po delší dobu bude téměř nemožné. Ani se o to nesnažte.

Peníze

Tento týden se pro vás týká vztahů, které vás nepodporují. Chcete se posunout vpřed směrem k finančním a pracovním cílům. Rozhodovat se můžete mezi tím, zda si na vás posvítí jako na jednotlivce, nebo zda budete členem skvělého týmu. Část z vás chce posílit své ego, ale ta druhá, chytřejší část si uvědomuje, kde je váš chleba – sloužit většímu dobru.

Zdraví

Nyní je čas na velké výstavy. Některé vztahy určitě pocítí vliv tohoto tranzitu. Napětí pocítí buď vztah s jinou osobou, nebo nějaký vztah, který máte s částí sebe sama, například vztah k vašemu tělu. Pokud je to možné, mohli byste tuto energii využít k tomu, abyste explodovali na scéně v posilovně. Zvyšte úroveň své váhy, vyzařujte takovou energii, která ostatní motivuje, nebo vyzkoušejte novou lekci a odvážně se naučte nové pohyby.

Přečtěte si také