Denní horoskop VODNÁŘE na 30. 9. 2022

Vodnář 30. 9. 2022

Dnes může být zapotřebí provést některé práce na infrastruktuře vašeho domu. Problémy vám může dělat vodovod nebo elektřina, ale budete rádi, až budou opravy hotové. Váš dům bude pravděpodobně fungovat efektivněji. Z tohoto důvodu je lepší nepokoušet se o opravy svépomocí. I když jste v této oblasti trochu zruční, zavolejte si odborníka.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie dne způsobuje, že váš milenec je trochu sobecký, i když nemá v úmyslu být zlý nebo se držet zpátky. Možná je v tom ale i poučení pro vás. Často se tolik obáváte, že vyhovíte přání druhých, abyste zachovali klid. Možná je na čase, abyste se také postavili za sebe.

Práce

Nejlepším způsobem, jak se uzdravit z uplynulého týdne, je promluvit si s ostatními. Sdílení vašich zážitků, rozhovorů a vztahů s ostatními lidmi bude nesmírně prospěšné. Odlehčí vám to a příští týden proběhne mnohem hladčeji.

Peníze

Pokud jste si chtěli udělat pořádek ve svých účtech, je k tomu vhodná doba. Nejvíce se to týká vašeho domu dluhů a cizích peněz. Pokud se snažíte získat peníze na nový podnikatelský záměr, je k tomu skvělá doba. Vesmír se zaměřuje na zprávy, jako jsou žádosti o půjčky, a dbá na to, aby odpovědi, které obdržíte, byly pozitivní. Využijte peníze k dobrému účelu.

Zdraví

Všimli jste si někdy, že dobré úmysly se někdy mohou minout účinkem? Často je chyba v přístupu, nikoli v záměru. Tak je to i s dobrým zdravím. Pokud se chcete vydat novým směrem, učiňte tak s vědomím, že změna je pro každého těžká. Nebuďte na sebe přísnější než na drahého přítele. Nejsnáze se mění návyky, které způsobují okamžitý efekt. Zvyšte množství vypité vody a všimněte si, jak se vám sníží chuť k jídlu.

Přečtěte si také