Štír – Měsíční horoskop (červenec 2022)

Štír červenec

V začátcích měsíce se vám bude finančně dařit. Čeká vás finanční stabilita. Následně se budete rozhodovat, zda zůstat osamoceni jako v minulosti, nebo jít do partnerství. Budete mít pocit, že to vše je jen iluze, žádná realita. Pak se něco zlomí a vše se urychlí a ze stagnace se stane velká láska. Koncem měsíce vám osud přinese trápení v lásce, které si ale způsobíte sami tím, že se budete odrazovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Láska je mou přirozeností.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Lev

S kým budete mít problémy

Váhy

Vztahy

Na začátku července se rozejdete se svojí současnou situací a zamilujete se, ale vám to bude připadat jako jedna velká iluze. Přijde určitá stabilita, která vám přinese do budoucna naději. Následně uzavřete konečně svoji minulost, ale čekají vás i hádky a dohady, budete však na tom pracovat. Vše se vyřeší a stanete se milujícími partnery. Koncem měsíce si však uvědomíte, že musíte u sebe něco změnit, jinak váš vztah nebude stabilní a přijdou další překážky.

Práce

Hned od počátku měsíce se budete rozhodovat, zda svoji práci začít řešit, nebo se vydat cestou stability a toho, co sklízíte z minulosti. Pak se na vás obrátí dominantní muž, že je v úzkých a v beznaději a přinese vám nabídku. Ta nabídka bude váš splněný sen. Koncem měsíce už budete mít práci jistou, ale osud vám nese překvapivou změnu.

Peníze

Nejdříve nevíte, co máte očekávat, a pak se objeví nový zdroj peněz, možná výhra, ale mohou přijít i peníze z minulosti.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Pozor na úrazy. Červená.

Přečtěte si také