Štír – Měsíční horoskop (říjen 2022)

Štír říjen

Od začátku října budete plni energie a vášně a projeví se to hlavně v oblasti lásky. Čeká vás také spousta schůzek a setkání, která přinesou velké změny, a to díky muži z minulosti, o němž jste si mysleli, že už se nikdy nepotkáte. Pozor na manipulaci koncem měsíce, kdy vám někdo bude slibovat vzdušné zámky. Na konci října zažijete nádherný sex a flirtování.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Každý den je zázrakem.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Býk

S kým budete mít problémy

Blíženci

Vztahy

Klid, pokora, vyrovnanost a harmonie – to budou pro vás atributy začátku měsíce ve spojitosti se vztahy. Vyřeší se i něco, před čím dlouhou dobu zavíráte oči. Možná pojedete i na krátkou dovolenou. Pak přijde setkání, které uzavře nějakou vaši životní kapitolu a přinese nový osudový vztah plný lásky a vášně. Partner však bude hodně žárlivý a bude vám posílat zprávy plné žárlivosti. Na konci měsíce se objeví ještě jeden muž, někdo z vaší minulosti, kdo projde velkou vnitřní změnou. A vy se začnete rozhodovat, s kterým z těch mužů zůstanete.

Práce

Na začátku měsíce budete spíše odpočívat, ale práce pro vás bude stabilní a jistá. Osud vám přinese i finanční zázemí a stabilitu, a tak budete úplně v pohodě. V druhé půlce měsíce se však rozejdete s něčím, co jste uzavřeli, a najednou budete mít práce opravdu hodně. Na konci měsíce vám někdo slíbí práci, která bude postavena na vzdušných základech a bude vás manipulovat. Pozor na to.

Peníze

V prvních dnech se budete rozhodovat, co, kde a jak zaplatíte. Pak budete mít radost, že jste to zvládli, a na konci měsíce se začnete odrazovat od utrácení.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Alergie. Červená.

Přečtěte si také