Velký podzimní horoskop – Štír: Vzkřísí svoji duši i tělo, obnoví fyzické síly

S říjnem pro Štíry přicházejí podzimní dny, které tradičně patří k jejich nejúspěšnějším v každém kalendářním roce. A ani letos tomu nebude jinak. Štíři mohou zapracovat na svém sebevědomí, vizáži i zdraví. Dařit se jim bude v podnikání a jejich práci. Pozor si musejí dávat na případné partnerské neshody či nedorozumění.

Pěkný podzim čeká na všechny Štíry. 23. října vstupuje Slunce do jejich znamení a nabije je pozitivní energií, silou a vitalitou. Zároveň do Štíra vchází i planeta krásy a lásky Venuše a ta všem Štírům slibuje láskyplné dny i noci. Také jejich hlava pojede na plné obrátky, budou schopní vyřídit všechny své pracovní či studijní úkoly a úřední záležitosti v klidu a pohodě. Na co si budou muset dávat pozor? Do poloviny října v jejich partnerské a rodinné sféře úřaduje nepříjemný kvadrát mezi planetami Saturn a Uran, který v jejich domácím životě posiluje možnost partnerských nedorozumění, zvyšuje tendenci k pevným, neotřesitelným a protichůdným postojům. V polovině října i listopadu se může dostavit fyzická únava, touha po odpočinku, nebo naopak nechuť cokoliv podnikat. Štíři by v těchto dnech neměli nic lámat přes koleno a měli by si dopřát příjemný relax.

Štír a láska

Nejlepším obdobím pro lásku a milostné vztahy nastane od 23. října, kdy do znamení Štíra vstupuje planeta lásky Venuše. Vydrží v něm až do 17. listopadu a Štírům poskytne příležitosti k navázání nových milostných vztahů nebo k vylepšení těch stávajících. Štíři by se ale v lásce měli chovat zodpovědně, nevěra se zrovna o letošním podzimu nepromíjí nikomu, ani Štírům. Hvězdné nebe odhaluje všechny hříchy, podvody a faleš, a tak se dá předpokládat, že mimomanželské vztahy na Štíry prasknou.

Štír a práce

V pracovní oblasti by Štíři neměli narazit na větší překážky. Naopak práce jim půjde pěkně od ruky. Přesto by v plnění svých úkolů a povinností měli trochu spěchat. V polovině října je může zastihnout fyzická únava a touha vypnout, to samé se může stát přibližně v polovině listopadu. V těchto obdobích by Štíři neměli podepisovat žádné důležité pracovní smlouvy, a pokud musejí, měli by se pečlivě věnovat jejich obsahu. Také na pořizování vysokých úvěrů a hypoték není ta pravá chvíle.

Štír a zdraví

Zejména v říjnových a listopadových dnech mohou Štíři zapracovat na své fyzické kondici. Se vstupem Slunce do svého znamení budou mít dostatek energie a výdrže, aby také dospěli k nějakým viditelným výsledkům.

Co je pro Štíra nejdůležitější?

Nenechat se zlomit, nahlodat problémy, překážkami, které s sebou nese doba a postihují všechna znamení zvěrokruhu. Hvězdné nebe Štírům nadělilo výdrž, organizační talent, důvtip i schopnost skvělé regenerace, se kterými všechny nástrahy tohoto podzimu mohou výborně zvládnout.

V čem se na ně usměje štěstí?

Ve schopnosti regenerovat své fyzické síly, uzdravovat duši i tělo. Najdou štěstí i v obyčejných věcech života.

Dobré rady

  • Využijte energie loveckého úplňku ve znamení Berana, který nastane 9. října, ke svému prospěchu. Přinese vám odvahu, touhu prosadit se, začít i něco nového. Nebuďte ale netrpěliví a vztahovační. Kroťte svoji přirozenou agresivitu.
  • Pracujte na vylepšování svého zdraví a fyzické kondice.

Zdroj: Autorský článek a najdise.cz.

Sdílejte článek
Štítky zdraví láska práce Štír podzimní horoskop 2022

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.