Štír – Měsíční horoskop (září 2022)

Štír září

Na začátku měsíce se ve vztahu posunete. Začne o vás bojovat nějaký muž, může to být i váš stávající partner, který chce, abyste spolu už konečně bydleli. Je hodně akční a bude po vás chtít pevný a trvalý vztah. Vy se však budete rozhodovat. Převládne u vás nedůvěra a žárlivost. Víte, že byste v tomhle svazku mohli žárlit a tím se i trápit, a to se vám nechce. Takže začne rozhodování, zda do toho jít. Pak uzavřete minulost a všechno zlé a začnete znovu a s láskou po boku. Půjdete za svým srdcem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Každý den se zlepšuje moje zdraví.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Beran

S kým budete mít problémy

Váhy

Vztahy

V prvních dnech nebudete chtít vůbec nic, co se týká vztahů, řešit, budete mít na starosti úplně jiné věci. Pak vás čekají nějaké překážky, které se týkají vaší lásky a přitažlivosti k nějakému člověku, a ty musíte překonat, což se vám podaří. Potom se s někým možná rozejdete, ale bude to vše hodně iluzorní. A pak vás čeká posun do trvalého a stabilního vztahu a váš vysněný zamilovaný partner.

Práce

V práci vás čekají jistoty, které opravdu oceníte, protože pro vás je vaše práce hodně důležitá. Zažijete si sice obtížné období, kdy na vše budete sami a pocítíte beznaděj, ale vše se srovná a vyřeší. Pak se budete z práce radovat a práce se pro vás stane vášní a láskou. Koncem měsíce váš čekají velké změny a nové nabídky plné radosti.

Peníze

Radost přijde už na začátku měsíce a v druhé půlce zažijete další velkou radostnou zprávu týkající se financí.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Chybějící vitamíny. Růžová.

Přečtěte si také