Velký horoskop na rok 2023 pro znamení Blíženců. Naučí se milovat sami sebe

Blíženci 2023

Jaký bude rok 2023 pro znamení Blíženců? Přinese vám odhalení tajemství o muži, který vás zajímá, ale také hádky a komplikace, možná i rozchod. Rozmyslete se, zda vám to za to stojí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Myšlenka pro rok 2023: „Odpouštím si vše, co jsem si způsobila.“

Co vás čeká v důležitých oblastech vašeho života:

Práce

Od začátku roku se vám budou v pracovní oblasti plnit všechny vaše sny a budete si užívat úspěchu a radosti z práce. Na tohle jste dlouho čekali, tak si to náležitě vychutnejte. Ono to nepotrvá jen v prvních měsících nového roku, ale postupně se to začne ve vlnách vracet v průběhu celého roku. Ještě na jaře budete naprosto opojeni radostí z práce a tím, že se vám daří, takže se do své práce doslova zamilujete. V létě to nebude jinak a pořád budete mít radost, že vám práce jde a daří se vám. Koncem roku se nic moc nezmění, ale čeká vás hodně stěhování a přesunů.

Peníze

V počátcích roku budete překonávat překážky v oblasti financí. Přijdou totiž velké výdaje spojené s koupí nějaké nemovitosti nebo něčeho drahého. V práci budete mít velký úspěch, a tak si řeknete, že to finančně utáhnete, ale nakonec to nebude tak jednoduché. Vydržte to na začátku roku, protože pak přijde jistota a klid. Dokonce se vám vrátí nějaké peníze z minulosti. Koncem roku vás trochu ovlivní kritika vašeho partnera, protože jste hodně utráceli.

Zdraví

Pokud máte nějaké zdravotní potíže, čekají vás skvělé zprávy, protože se vám podaří se ze všech komplikací uzdravit a váš zdravotní stav se podstatně zlepší. To, co vás potrápí v jarních měsících, je nízký tlak. Ten však zvládáte už dlouhou dobu, takže vás to ani nepřekvapí. Na podzim může dojít ke zhoršení zraku. A ke konci roku vám začnou chybět vitamíny. Prospěje vám, pokud je doplníte především o magnezium a vápník, z jejichž nedostatku pramení křeče, které občas míváte.

Láska a vztahy

V prvních dnech nového roku budete v partnerství spíše odpočívat a přemýšlet nad tím, co dál a jak by se vaše partnerství mělo vyvíjet. Pak přijdou změny – a především se budete měnit vy, a sice nějakou vnitřní transformací. Změníte své priority a hodnoty a partner vám vyzná lásku a vše se urychlí. Tato změna bude mít pro váš vztah velký význam a přinese vám jaro plné partnerovy lásky a pozornosti. V létě vás čeká cesta a dovolená, kde se můžete zasnoubit, pokud už nežijete v manželství. Na konci roku se vám splní váš partnerský sen.

Důležitá data pro vás na rok 2023: 5. 2., 28. 5., 20. 10., 8. 11.

Váš šťastný měsíc pro rok 2023: leden

Na co si dát pozor v roce 2023:

Váš partner potřebuje více klidu, tak se mu ho snažte dopřát. Postačí, pokud udržíte klid a harmonii, pak se vyřeší spousta hádek a nepříjemností. Dejte si pozor na váš vnitřní stres, přenáší se na vašeho partnera.

Co je pro vás v roce 2023 nejdůležitější:

Moc často sami sebe kritizujete, což vám staví do cesty větší překážky, než by vás čekaly, kdybyste pracovali na sebelásce. Užijte si nejen skvělou práci, ale také si dopřejte odpočinkovou dovolenou a nic důležitého neřešte.

Nepříznivý měsíc 2023: únor

Rada pro vás na rok 2023: Když nasměrujete svůj kompas k vaší vyšší moci, nikdy se neztratíte.

Váš zvířecí ochránce na rok 2023: zajíc

Vaše šťastná čísla na rok 2023: 6, 34, 89, 99, 100

Co důležitého prožijete v každém jednotlivém měsíci v roce 2023

Leden – sklizeň, vše bude plné naděje a pozitivních výsledků

Únor – beznaděj, ztráty a rozchod s někým

Březen – odpočinek, nic nebudete řešit, ale ve výsledku bude vše v pořádku

Duben – naprostá stabilita ve všech oblastech života, možná výhra nebo finanční radost

Květen – přátelství a radost, návštěvy, setkání a radostné dny

Červen – rodinné jistoty, vše je tak, jak si přejete

Červenec – rozhodování v práci, nějaký nápad, který nedopadne

Srpen – změny přinášející odpočinek a lásku

Září – návrat něčeho nebo někoho z minulosti

Říjen – rozhodování v pracovní oblasti, nabídka práce spojená s cestováním

Listopad – hojnost všeho ve všech oblastech

Prosinec – nová pracovní nabídka a přemýšlení nad tím, zda to neovlivní rodinný život

Horoskop štěstí na rok 2023 najdete ZDE:

Další horoskopy na rok 2023

Přečtěte si také