Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 19. 9. 2022

Blíženci 19. 9. 2022

Kariérní záležitosti mohou být dnes velmi stresující, Blíženci. Vaše obecně pronikavá mysl je zastřena silnými pocity ohledně všeho, co děláte, a zmatena rozdílnými názory vašich kolegů. To by vás mohlo přivést k šílenství. Uvolněte se! Svět se nezboří, pokud dnes nestihnete udělat vše, co potřebujete. Někdy je jednodušší něco udělat, když je v pořádku, když to neuděláte!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes můžete být tak divní a podivínští, jak se vám zlíbí. Máte šanci lépe poznat někoho, kdo je také stejně jiný jako vy. Váš začínající románek možná nebude probíhat obvyklou cestou většiny párů, ale bude pro vás dva velmi zvláštní a významný. Prostě se vydejte ven a užívejte si tento proces.

Práce

Cestování na krátké vzdálenosti by se mohlo vrátit do normálu. Možná jste si všimli, že kvůli nečekaným zpožděním a nehodám trvá cesta na určitá místa déle. Můžete si oddechnout, protože nyní se tyto věci začínají posouvat.

Peníze

Možná jste se snažili přijít na způsob, jak získat peníze na nový podnik, a nyní je to možná možné. To je skvělá doba pro vyřízení posledních plateb, které budete muset provést, a zároveň pro hledání způsobů, jak se spojit s možnými investory. Snaha o získání finančních prostředků by měla zahrnovat on-line a e-mailovou složku.

Zdraví

Když se setkáte s vnitřním odporem vůči svým každodenním zdravotním praktikám, okamžitě přestaňte soudit. Máte dovoleno jíst, co chcete, a trávit čas, jak uznáte za vhodné. Budou dny, kdy budete považovat za vhodné sedět na gauči a dívat se na televizi. Je důležité zdržet se odsuzování sebe sama. Druhý den možná budete chtít vypít hodně vody, abyste se zbavili nahromaděných hlenů, které mléčné výrobky způsobují, nebo abyste řešili jiné důsledky svého chování. Naučte se tak činit bez vynášení soudů.

Přečtěte si také