Denní horoskop PANNY na 10. 11. 2023

Panna 10. 11. 2023

Dnes byste se měli cítit obzvlášť idealisticky, nápaditě, intuitivně a duchovně. Vyzařujete nadpozemskou auru, která přitahuje více pozornosti, například obdivných pohledů, než jste zvyklí. Milostné záležitosti by se vám nyní měly dařit, protože váš život prostupuje pohádková atmosféra. Užívejte si ji, dokud můžete. Za pár dní se vrátíte do reality.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Intenzivní období, které jste v poslední době prožili, může být dobrým důvodem k tomu, abyste si ujasnili svůj vztah s romantickým partnerem. Pokud jste spolu trávili většinu času a měli jen velmi málo příležitostí setkat se s rodinou nebo přáteli, pak si dnes dejte navzájem tolik potřebný prostor. Pokud to neuděláte, pak můžete zjistit, že si začnete opravdu lézt na nervy, a to by byla velká škoda.

Práce

Máte nový smysl pro orientaci. Máte více síly než obvykle. Provádíte důležité intelektuální a duchovní změny. Tyto osobní změny usnadňují nový růstový spurt ve vaší práci. Nastává čas, kdy se můžete posunout na vyšší úroveň.

Peníze

Máte aspekty, které přinášejí něco téměř jako příchod spřízněné duše. Možná skutečně potkáte někoho, s kým se můžete spojit v silném a trvalém obchodním partnerství. Harmonické vibrace přicházejí do vašeho sektoru karmy a minulých životů. Energie mezi vámi je úžasná a nepopiratelná. Otázkou je, kam se s ní vydáte.

Zdraví

V době trvání dnešního planetárního tranzitu dochází ke konfliktu mezi vašimi vnitřními a vnějšími zdroji energie. Věnujte konfliktům pozornost a snažte se je využít ve svůj prospěch. Vzhledem k vaší povaze to může být výzva. Když budete čelit konfliktu, zeptejte se sami sebe, jaký je váš požadovaný výsledek. Trocha předvídavosti může znamenat rozdíl mezi průlomem a krachem. Chcete-li v těchto konfliktních chvílích uklidnit své nervy, pijte heřmánkový čaj a nezapomínejte na cvičení.

Přečtěte si také