Denní horoskop PANNY na 11. 11. 2023

Panna 11. 11. 2023

Zajděte si na film, který jste chtěli vidět už několik týdnů. Nejšťastnější budete v realitě, která nemusí být nutně vaše. Fantazie a nápadité scénáře jsou to, co vás nyní lechtá na duši. Dejte si pozor na to, abyste se nezatěžovali těžkými emocionálními problémy, které s vámi nemají nic společného.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud si správně vyložíte karty, máte možnost prožít nádherný romantický den. Je zde možnost komunikovat s někým, kdo může zcela zásadně změnit váš život. Než se však pustíte do akce, musíte se ujistit, že máte v určitých věcech jasno. Nechcete se hnát do žádné situace, o které máte sebemenší pochybnosti.

Práce

Ačkoli jsou nyní vody klidné, je v nich velká energie. Máte v sobě nahromaděnou silnou zásobu energie. Ostatní to nemusí vidět a vy můžete jejich naivitu využít ve svůj prospěch. Nyní je čas na taktizování.

Peníze

Máte aspekty, které přinášejí něco téměř jako příchod spřízněné duše. Možná skutečně potkáte někoho, s kým se můžete spojit v silném a trvalém obchodním partnerství. Harmonické vibrace přicházejí do vašeho sektoru karmy a minulých životů. Energie mezi vámi je úžasná a nepopiratelná. Otázkou je, kam se s ní vydáte.

Zdraví

Díky dnešnímu postavení planet máte možnost rozšířit svůj svět inovativním a kreativním způsobem. Nebeská energie se dnes vztahuje k tělu. Dokážete si představit, jak by vaše tělo mohlo z této atmosféry těžit? Možná by z tohoto tranzitu mohl vzejít lehký půst nebo zcela nový přístup k jídlu. Podívejte se na svůj fyzický stav a zaměřte se na to, co byste chtěli nejradikálněji změnit. Pak se do toho pusťte.

Přečtěte si také