Denní horoskop RAKA na 1. 12. 2022

Rak 1. 12. 2022

Nacházíte se v emočně vrcholném období a vaše pocity jsou nestálé a možná nezvládnutelné. Neciťte se pod tlakem, abyste z čehokoli dělali logiku. Vaším úkolem je zhluboka se nadechnout a uvolnit se. Pamatujte, že život je vzrušující dobrodružství plné zvratů. Nevyzpytatelné emoce jako na horské dráze jsou toho připomínkou. Užívejte si jízdu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je třeba, abyste jednali. Ne ten obvyklý, kdy pohybujete rty a slova padají sama od sebe, ale takový druh akce, který ukazuje, že vám skutečně záleží na potřebách a blahu vašeho partnera (současného nebo budoucího). Milovaná osoba je unavená z vašich slibů a nyní by ráda viděla nějaký konkrétní a hmatatelný projev vaší lásky. Dokážete se k tomu postavit čelem?

Práce

Přijměte úžasný pocit sebedůvěry, který dnes zažijete. Úspěch v kariéře začíná silným sebevědomím a pozitivním přístupem. Dnešek je jedním z těch dnů, kdy toto sebevědomí pocítíte silnější než kdy jindy. Využijte toho!

Peníze

Když lidé chtějí skutečnou nabídku, obrátí se na vás. Obvykle dokážete prokouknout, co je na tom dobrého. Nyní budete mít příležitost využít své rozlišovací schopnosti. Díky účinkům ve vašem komunikačním sektoru o vás lidé mluví hezky a vaše kreativita nemůže být vyšší. Vesmír vám přináší i trochu lásky. Otázkou bude, jak dobře dokážete dodržet rozpočet.

Zdraví

Když jsou planety v harmonii, můžete očekávat, že se budete cítit psychicky v souladu s tím, co je pro vás nejdůležitější. Můžete vycítit, jak důležité je pro vás cvičení před čímkoli jiným. Když si vybijete přebytečnou energii například v posilovně nebo při náročném cvičení jógy, je pravděpodobnější, že ve společnosti přátel budete říkat to, co si myslíte, a myslet to vážně. Věnujte pozornost své vnitřní moudrosti.

Přečtěte si také