Denní horoskop RAKA na 10. 11. 2022

Rak 10. 11. 2022

Pokud jste přemýšleli o psaní, dnes je ten správný den začít. Vaše mysl je obzvlášť bystrá a představivost bohatá. Ve vašem okolí by mohlo dojít k neobvyklým událostem, většinou pozitivním. Možná nebudete znát fakta o tom, co přesně se děje, a mohlo by kolovat mnoho nepodložených fám. Vyvarujte se jakéhokoli názoru, dokud nebudete znát pravdu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se cítíte připraveni ukončit vztah, který vás již delší dobu svazuje. Pokud se vám podaří sebrat odvahu a smysl pro přesvědčení, pak je možná nejlepší udělat čistý rozchod. Je pravděpodobné, že pokud to bylo špatné pro vás, bylo to špatné i pro vašeho partnera (současného nebo budoucího). Je na čase si vzájemně odpustit a jít dál.

Práce

Rodí se ve vás nová myšlenka. Věnujte pozornost této nové myšlence (nebo myšlenkám), která vám dnes přijde do cesty. Budete vřít novými způsoby řešení starých situací. Přijměte tyto nové koncepty. Jste na koni. Opusťte staré metodiky.

Peníze

Tento týden vás čeká období změn. Vaše mysl se nyní může soustředit na všechno možné, jen ne na práci. Je důležité si uvědomit, že vzhledem k tomu, že vesmír ovlivňuje oblast vašeho horoskopu, která vládne romantice, dětem, rodině a zábavě, můžete svou zasněnou mysl zapojit do vymýšlení nových produktů a služeb, které by uspokojily potřeby těchto demografických skupin.

Zdraví

Možná cítíte, co všechno je na světě špatně, ale ostatní si to tento týden možná neuvědomují tak jako vy. Dnešní planetární konjunkce ve vás jistě vyvolá určitou frustraci, pocit nerovnosti, se kterým se vám bude těžko počítat. Nevybíjejte si to na svých přátelích. Abyste si udrželi stabilní náladu, dbejte na to, aby ve vašem jídelníčku byl dostatek vitamínů A a C. Čerstvé ovoce a zelenina udržují náš temperament mírný a o případný přebytek energie se nejlépe postaráme návštěvou posilovny.

Přečtěte si také