Denní horoskop RAKA na 10. 2. 2023

Rak 10. 2. 2023

Úspěchy se k vám již nějakou dobu neustále blíží, Raku. Nevýhodou je, že nadměrné oslavy a nadměrná konzumace jídla a pití by vás dnes mohly vyvést z míry. Nicméně vaše nálada by měla být stále velmi dobrá a měli byste být stále silně motivováni pokračovat ve všem, co vám přineslo tak pozitivní výsledky. Dejte volný průchod své fantazii a pokračujte dál.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes budete muset zapudit všechny své obvyklé způsoby, jak svému partnerovi (současnému nebo budoucímu) sdělit, jak moc vám na něm záleží, a najít způsob, jak to udělat, abyste skutečně upoutali jeho pozornost. Čím originálněji, tím lépe. Nejde o to, že by vás neslyšel, ale je třeba ho zaskočit, aby si uvědomil, že to, co mu neustále opakujete, je naprostá pravda.

Práce

Přestože jste se v posledních dnech cítili mimo hru, není důvod, abyste na sebe nebo na svou schopnost držet krok s konkurencí zanevřeli. Zjistíte, že se karta obrátila a že nyní jste to vy, kdo rozhoduje.

Peníze

Díky šťastnému aspektu, který ovlivňuje váš sektor institucí, se těšíte z plodů své práce v kariéře. Ačkoli se vám může zdát, že se v tomto sektoru věci zpomalují, je vám dopřáno krátké období, kdy můžete spočinout na vavřínech. Možná zjistíte, že obchodování s většími hráči se pro vás najednou stává možností. Na tento úkol více než stačíte. Věřte si!

Zdraví

Dnešní aspekt ve vás vyvolává pocit neklidu, a to spíše psychického než fyzického. Pokud se budete snažit cvičením zahnat pocit malátnosti, který tento tranzit může vyvolat, bude vám lépe. Nebeská konfigurace přináší sobectví a necitlivost u lidí – dvě vlastnosti, které vám vadí. Ve vlastním zájmu se zaměřte na sebe a chovejte se ke svému tělu tak, jak byste chtěli, aby se chovalo k Zemi  laskavě, jemně a s úctou.

Přečtěte si také