Denní horoskop RAKA na 10. 2. 2023

Rak 10. 2. 2023

Úspěchy se k vám již nějakou dobu neustále blíží, Raku. Nevýhodou je, že nadměrné oslavy a nadměrná konzumace jídla a pití by vás dnes mohly vyvést z míry. Nicméně vaše nálada by měla být stále velmi dobrá a měli byste být stále silně motivováni pokračovat ve všem, co vám přineslo tak pozitivní výsledky. Dejte volný průchod své fantazii a pokračujte dál.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes budete muset zapudit všechny své obvyklé způsoby, jak svému partnerovi (současnému nebo budoucímu) sdělit, jak moc vám na něm záleží, a najít způsob, jak to udělat, abyste skutečně upoutali jeho pozornost. Čím originálněji, tím lépe. Nejde o to, že by vás neslyšel, ale je třeba ho zaskočit, aby si uvědomil, že to, co mu neustále opakujete, je naprostá pravda.

Práce

Přestože jste se v posledních dnech cítili mimo hru, není důvod, abyste na sebe nebo na svou schopnost držet krok s konkurencí zanevřeli. Zjistíte, že se karta obrátila a že nyní jste to vy, kdo rozhoduje.

Peníze

Díky šťastnému aspektu, který ovlivňuje váš sektor institucí, se těšíte z plodů své práce v kariéře. Ačkoli se vám může zdát, že se v tomto sektoru věci zpomalují, je vám dopřáno krátké období, kdy můžete spočinout na vavřínech. Možná zjistíte, že obchodování s většími hráči se pro vás najednou stává možností. Na tento úkol více než stačíte. Věřte si!

Zdraví

Dnešní aspekt ve vás vyvolává pocit neklidu, a to spíše psychického než fyzického. Pokud se budete snažit cvičením zahnat pocit malátnosti, který tento tranzit může vyvolat, bude vám lépe. Nebeská konfigurace přináší sobectví a necitlivost u lidí – dvě vlastnosti, které vám vadí. Ve vlastním zájmu se zaměřte na sebe a chovejte se ke svému tělu tak, jak byste chtěli, aby se chovalo k Zemi  laskavě, jemně a s úctou.

Přečtěte si také