Denní horoskop RAKA na 11. 11. 2022

Rak 11. 11. 2022

Snažte se dnes nedostat do křížové palby vyhroceného emocionálního boje. Vaše šťastná, svobodomyslná povaha je příliš cenná na to, aby ji zkalila ostrá slova a emoce. Pokud se situace začne vyhrocovat, postavte si mentální ochrannou zeď. Tito lidé mohou být příliš zabraní do vlastního dramatu, než aby si uvědomili, jak jejich jednání ovlivňuje lidi kolem nich.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vaše obvyklá přízemní povaha vás dnes může opustit. Pokud jste zapojeni do nového vztahu, postupujte opatrně, abyste se vyhnuli nečekaným nástrahám. Pokud jste již v trvalém vztahu, nespěchejte s obviňováním svého partnera, když může být ve skutečnosti zcela nevinný. Musíte si zachovat zdravý rozum.

Práce

Je snadné uvíznout v situaci, která vám vyhovuje. Cítíte se stabilní a pevně usazení. Území kolem vás je vám známé a cítíte se bezpečně. Problém, kterému čelíte, je stagnace. Je čas posunout věci na vyšší úroveň.

Peníze

Tento týden vás čeká období změn. Vaše mysl se nyní může soustředit na všechno možné, jen ne na práci. Je důležité si uvědomit, že vzhledem k tomu, že vesmír ovlivňuje oblast vašeho horoskopu, která vládne romantice, dětem, rodině a zábavě, můžete svou zasněnou mysl zapojit do vymýšlení nových produktů a služeb, které by uspokojily potřeby těchto demografických skupin.

Zdraví

Dnešní tranzit planet je jako příliv pozitivní energie tam, kde je to nejdůležitější: ve vašem sebevědomí. Účinek tohoto měsíčního tranzitu můžete zvýšit tím, že své fyzické já uzemníte zdravým režimem, jako je pravidelné stravování bez svačinek mezi jídlem a cvičení alespoň čtyřikrát týdně. Máte na výběr: buď z tohoto tranzitu vytěžíte maximum (a pravděpodobně vám prospěje po celý rok), nebo ho budete ignorovat a přemýšlet, co by mohlo být.

Přečtěte si také