Denní horoskop RAKA na 12. 9. 2022

Rak 12. 9. 2022

Dnešní den vás může obzvlášť vyčerpat, Raku. Vaše úkoly by mohly vyžadovat více úsilí než obvykle a v poledne byste mohli být unavení. Tento den není vhodný k tomu, abyste si něco dokazovali. Pracujte podle svých sil a svým tempem. Pravděpodobně tak dosáhnete více, než když budete tlačit sami na sebe. Dávejte na sebe pozor a ještě budete mít energii na skvělý večer.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Obvykle si raději vymýšlíte vlastní příběhy, než abyste je čerpali z knih. Dnes se možná budete muset uchýlit k vyprávění o některých věcech, které jste se naučili na vysoké škole, abyste šli rande s tou velmi fascinující osobou. Nebojte se, v podstatě jen musíte prokázat, že máte mozek, ne to, jak dobře ho umíte používat.

Práce

Když víte, že máte v něčem pravdu, nebojíte se postavit a bojovat na svou obranu. Problém je, že protistrana má v ruce všechny karty. Obraťte se na třetí a neutrální stranu jako na prostředníka, který vám pomůže problém vyřešit.

Peníze

Nyní není nejdůležitější, kolik máte, ale spíše kvalita vašeho života, protože zvažujete, jak provést některé důležité změny. Láska a náklonnost se spojí s činorodostí a prosazením, což vám pomůže zapojit se do tvůrčích činností, jako je psaní, film, rozhlas a televizní projekty. Pokud jste v sobě tajně chovali touhu se angažovat, navštivte nějaký kurz nebo seminář.

Zdraví

Je ve vás tolik citlivosti! Možná máte pocit, že vám ke štěstí stačí klid, a přitom vám puká srdce, když vidíte, co se ve světě děje. Zkuste si dopřát klid co nejvíce a co nejčastěji: klid ve vaně, klid u večeře a klid v posteli. Naučte se vyžadovat ve svém životě to, co chcete vidět ve světě. Čerpání této vám dodá soustředění a uzemní vás. Cvičení je základem tohoto snu.

Přečtěte si také