Denní horoskop RAKA na 14. 12. 2022

Rak 14. 12. 2022

Možná se otevře kurz, který jste chtěli navštěvovat, a vy se budete chtít ihned přihlásit. Možná budete mít několik potíží. Pokud se pokusíte přihlásit telefonicky, linka může být obsazená. Pokud se přihlásíte on-line, webové stránky mohou spadnout. Nenechte se odradit a nevzdávejte to. Jedná se pouze o dočasné zdržení. Určitě nebudete chtít zmeškat výuku. Zkoušejte to dál!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vy a váš partner (současný nebo budoucí) můžete prozkoumat nové způsoby společného života. Můžete se rozhodnout, že si uděláte čas na plánování budoucí exotické dovolené nebo se vydáte někam poblíž za dobrodružstvím – vlastně na cokoli, co vás vyvede z obvyklé každodenní rutiny. Nezůstávejte doma, ale vyrazte ven se pořádně pobavit.

Práce

Snažte se, aby vás dnešní práce příliš emocionálně nezatěžovala. Pamatujte, že je to jen práce. Nemá smysl si kvůli zaměstnavateli ničit vlastní duševní zdraví.

Peníze

Pravděpodobně se nyní nacházíte ve finanční tísni. Pokud jde o změnu zaměstnání nebo kariéry, téměř jen mluvíte a málo konáte, nebo máte problém s tím, aby vás někdo vyslyšel, pokud jde o peníze. Ačkoli vám to nyní nemusí být příjemné, planetární spodní proudy zvláštním způsobem mění váš vnitřní život.

Zdraví

Pokud dnes narazíte na potíže, bude pro vás přínosné, když si dáte pauzu a dopřejete si klid a soukromí, abyste se zklidnili, než začnete jednat. Existuje silná tendence jednat iracionálně. Dejte druhým výhodu pochybností. Vždycky se snažte, abyste byli v klidu. Pití horkých nápojů pomůže ochladit vaše vnitřní cesty.

Přečtěte si také