Denní horoskop RAKA na 15. 12. 2022

Rak 15. 12. 2022

Vaše efektivní a praktické schopnosti jsou dnes na velmi vysoké úrovni. Dlouhodobý cíl, na kterém jste pracovali, by mohl být konečně dosažen a přinést vám štěstí a uznání. Vaše úsilí bude pravděpodobně oceněno. Mohlo by dojít k významnému pokroku.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska je dnes velmi intenzivní, a to obzvláště zemitým způsobem. Podívejte se na vaši společnou finanční situaci a také na vaše hlubší citové vazby. Je možné, že budete muset probrat záležitosti, které budou mít poměrně silný dopad na váš společný život, stejně jako na hloubku vaší vášně.

Práce

Prezentace je dnes mimořádně důležitá. Dbejte na to, aby vaše projekty a úkoly byly bezchybné. Vyzařujte sebejistotu a sílu. I když se necítíte sebejistě, předstírejte to. Nikdo nepozná rozdíl. Držte hlavu vysoko a dojdete daleko.

Peníze

Pravděpodobně se nyní nacházíte ve finanční tísni. Pokud jde o změnu zaměstnání nebo kariéry, téměř jen mluvíte a málo konáte, nebo máte problém s tím, aby vás někdo vyslyšel, pokud jde o peníze. Ačkoli vám to nyní nemusí být příjemné, planetární spodní proudy zvláštním způsobem mění váš vnitřní život, a tím i vaši schopnost projevit peníze v budoucnosti.

Zdraví

Planetární konfigurace, která se dnes vytváří, posílí vaše psychické schopnosti. Je moudré tyto schopnosti kultivovat, což často znamená, že se jimi nemusíte hned řídit. Abyste si při kultivaci pomohli, soustřeďte se a vytvořte si v sobě prostor pro své intuitivní energie. Doporučujeme cvičení jógy, i když buďte opatrní při výběru pozic, na které se zaměříte. Musí jít o vaše vlastní soustředění a koncentraci.

Přečtěte si také