Denní horoskop RAKA na 16. 10. 2022

Rak 16. 10. 2022

Máte bystrou mysl a toužíte po vědomostech. Nedávný úspěch vás může přimět k hledání další výzvy. Zvažte, zda se poohlédnout po svých koníčcích, které by mohly být další velkou událostí ve vašem životě. Drobné vedlejší projekty, na kterých rádi pracujete, by mohly vést k novému oboru. Obzvláště vhodné jsou pro vás obory zaměřené na výzkum. Určitě se vám podaří uspět.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná si budete muset najít čas, abyste si se svým partnerem sedli a příjemně si popovídali. Oba si chcete říct věci, o kterých jste si už nějakou dobu potřebovali promluvit. Využijte této příležitosti, abyste otevřeli svá srdce a skutečně si promluvili o všech problémech, které vás trápí. Nebudete toho litovat.

Práce

Někdo, kdo má stejně silnou vůli a přesvědčení jako vy, se vám staví do cesty a ztěžuje vám další postup. Možná byste si měli vzít k srdci, co vám tento člověk říká, místo abyste mu automaticky blokovali vstup do své psychiky.

Peníze

Toto období se týká vašich vztahů. Do vašeho života může vstoupit spousta nových lidí, což může být skvělé pro společenské kontakty a poznávání dalších lidí z vašeho oboru. Staré a zatuchlé vztahy, které nic nepřinášejí, jako by se vytratily, dramaticky se změnily nebo úplně zmizely. Nelpěte na tom, co vám již neslouží.

Zdraví

Pokud je to možné, můžete mít obrovský prospěch ze skupinové fyzické aktivity, například z týmu, který společně trénuje na atletické závody. Skupinový duch povzbudí vaši povahu, která bývá introvertní, když zůstane sama. A mít cíl může pomoci formovat váš pohled na život, který se jinak může stát tupým a mírně pesimistickým, pokud si nedáte pozor. Pokud můžete, užijte si s fyzicky aktivními přáteli a uvidíte, jaká energie z toho vzejde.

Přečtěte si také