Denní horoskop RAKA na 17. 11. 2022

Rak 17. 11. 2022

Informace, které dnes získáte, vám mohou umožnit změnit zaměstnání, bydliště nebo alespoň způsob myšlení či fungování. Možná se budete cítit nervózní z této vyhlídky, ale zvládnete to v pořádku. Nebojte se jít s proudem a udělat změny. Je to jen jedna z překážek v průběhu vašeho osobního rozvoje.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dlouze se podívejte na své nejosobnější vztahy a přiznejte si své motivy, které vás k jejich navázání vedly. Pokud v hloubi duše víte, že jste nebyli věrní svému hlubšímu já, pak je čas se nad tím pořádně zamyslet. Buď napravíte rovnováhu, nebo se rozhodnete partnerství ukončit.

Práce

Neztrácejte čas s lidmi, kteří vaší situaci plně nerozumí. Ostatní se mohou tvářit, že vědí, o čem mluví, ale pravdou je, že tomu plně nerozumějí tak dobře jako vy. Dávejte si pozor na to, komu nasloucháte.

Peníze

Nyní jsou tyto aspekty podobné, jako kdybyste se snažili nacpat zapálený dynamit do malé krabičky. Je pozitivní a dokáže vás pohánět kupředu k vašim cílům, ale je třeba s ním zacházet opatrně, protože je v něm tolik síly. Mohli byste ztratit nervy se spolupracovníky, šéfy, přáteli i členy rodiny. Místo toho si ujasněte, kde chcete být, a určete si směr, kterým se tam dostanete.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dává magickou kvalitu. Je to jemné, takže nečekejte, že budete soutěžit s Harrym Potterem, ale můžete vnitřně pocítit zvláštní energii, pokud nad tím budete chvíli meditovat. V tom, že máme tělo, je kouzlo  umožňuje nám cítit ty nejneuvěřitelnější věci. Všimněte si těchto pocitů a zvažte, co můžete pro své tělo udělat, abyste tyto vzrušující pocity umocnili.

Přečtěte si také