Denní horoskop RAKA na 19. 10. 2022

Rak 19. 10. 2022

Možná máte dnes pocit, že máte hlavu v oblacích. Po zběsilém tempu, které jste v práci udrželi, se vaše mysl rozhodla vzít si volno. Lidé vám možná budou muset několikrát opakovat otázky, než odpovíte. Budou si myslet, že jste vtipní, což byste měli být. Zkuste se uvolnit a bavit se ve stavu závratě!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se vám zdá, že se váš partner chová trochu jako rozmazlené dítě, je to pravděpodobně způsobeno energií daného dne. I když to nemusí vypadat příliš příjemně (to nikdy není, když někdo mlátí kolem sebe a fialoví v obličeji), nebojte se, nebude to trvat dlouho. Vše se srovná.

Práce

Bude pro vás těžké myslet bez snění. Myšlenky na práci rychle vyústí v představy o romantice. Udržet se nohama na zemi rozhodně nebude snadné. Dělejte, co můžete, a snažte se, aby vás šéf nenačapal, až budete roztržití.

Peníze

Nyní jste ve fázi budování. To přináší další strukturu způsobu, jakým vyděláváte peníze, a také celkově větší bezpečnost. Vše vzniká jako výsledek tvrdé práce a úspor. Aspekty ovlivňují váš domov a vnitřní emoce. To, co dnes vyděláte, byste měli vynaložit buď na nákup nemovitosti, nebo na modernizaci toho, co již máte.

Zdraví

Dnes se můžete cítit hraví a obzvlášť vřelí vůči svému partnerovi, dětem nebo přátelům. Vyjadřovat tuto energii svým blízkým je zároveň příležitostí, jak se k sobě obrátit co nejlaskavějším způsobem. Pokud máte potřeby, které zřídkakdy vyjadřujete těm, které máte rádi, využijte tohoto času k tomu, abyste hravým nebo přátelským způsobem vyjádřili své vlastní potřeby. Vyzvěte ty, které milujete, aby si všimli té vaší části, kterou si nejvíce přejete, aby viděli.

Přečtěte si také