Denní horoskop RAKA na 22. 11. 2022

Rak 22. 11. 2022

Možná máte dnes neodolatelné nutkání dát svůj domov do pořádku. Chcete ho důkladně vyčistit, trochu vyzdobit nebo možná provést nějaké drobné, ale nezbytné opravy. Tuto touhu by mohl podnítit nový předmět, buď socha, nebo obraz. Až budete hotovi, váš byt by měl vypadat báječně. Jděte do toho!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes vás čeká několik skvělých a živých rozhovorů. Pokud se účastníte nějaké formy malého společenského setkání, očekávejte, že bude zábavné. Jste-li nezadaní a hledáte lásku, pak nezůstávejte doma; jděte všude tam, kde je to možné, abyste mohli komunikovat s ostatními a rozpovídat se. Láska přichází díky tomu, že se s ostatními podělíte o své zájmy a pustíte je do svého světa.

Práce

Během následujících čtyř týdnů budete pravděpodobně pociťovat útlum energie. Netlačte na sebe příliš, abyste dosáhli něčeho významného. V tomto měsíci se budete spíše bavit, než abyste si dělali starosti s kariérou nebo pracovní situací.

Peníze

Toto období se týká činnosti ve vaší oblasti domova a vnitřních emocí. To může vyvolat staré pocity týkající se peněz, z nichž některé pro vás nyní nemusí být nejzdravější. Problémy vám mohou působit také technologie, protože se budete snažit nevyhodit počítač z okna. Vaše jednání by mohlo zranit něčí city. Šetřete své finanční prostředky na lepší časy.

Zdraví

Udělali byste dobře, kdybyste se vyhýbali zpracovanému cukru. To, co pozřete, vás může snadno rozrušit. Cukr a konzervační látky pro vás patří mezi největší spouštěče. Planetární konjunkce v této době ovládá emocionální oblast a možná bude nejlepší držet se v uctivé vzdálenosti od všeho, co vás větří. Na druhou stranu to, co uvolňuje nahromaděnou energii, se během tohoto tranzitu velmi doporučuje. Cvičení, meditace, spánek  vyberte si svůj zdroj relaxace!

Přečtěte si také