Denní horoskop RAKA na 22. 2. 2023

Rak 22. 2. 2023

Raci, vždycky jste měli talent na všechno, co se týká financí, ale dnes jsou vaše schopnosti obzvlášť silné. Objevili jste všechny bezplatné informace o investování dostupné na internetu a vstřebáváte je jako houba. Váš přirozený smysl pro finance vám umožňuje oddělit nesmysly od rozumných investičních rad. Vaše portfolio i vaše nálada z toho okamžitě profitují!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš současný vztah by mohl potřebovat trochu oživit, což by se dnes díky současné nebeské konfiguraci určitě mohlo stát. Vašemu milostnému životu může prospět prohlídka některých vašich trvalejších fantazií, ať už se odehrávají na jakékoli úrovni. Promluvte si spolu o svých nejdivočejších snech a nejtajnějších nadějích a pak se podívejte, zda existuje způsob, jak některé z nich uskutečnit.

Práce

Vaše práce bude velmi emotivní  zejména dnes odpoledne. Vaše citlivost je vysoká a sebemenší kritická poznámka ve vás vyvolá paniku. Netlačte na sebe, abyste si vzali práci navíc. Nemusíte nikomu nic dokazovat.

Peníze

Tento týden se můžete cítit frustrovaní při snaze o finanční pokrok. Vaše zadluženost je předmětem nežádoucí pozornosti. Pokud si nedáte pozor, mohli byste snadno upadnout do deprese. Dobrou zprávou je, že máte spoustu energie na to, abyste vytrvali a vše splatili. Možná ji budete chtít rozfofrovat na rodinu a zábavu. Odolejte tomuto nutkání, alespoň pro tento týden.

Zdraví

Tento den je pro vás příznivý v oblasti blízkých vztahů. Energie je tu pro to, abyste cítili veškeré potřebné bezpečí, a zároveň si uvědomili, že vaši nejbližší mohou potřebovat trochu prostoru. Doporučujeme udělat cokoli, co vám v tomto druhu prožitku pomůže: nechte si doručit květiny, zhluboka se nadechněte, když nemáte slova, kterými byste se vyjádřili, a počkejte, co vám druhý člověk řekne. To samo o sobě vám může pomoci cítit se uvolněně a dobře.

Přečtěte si také