Denní horoskop RAKA na 22. 9. 2022

Rak 22. 9. 2022

Dnes můžete ve svém světě cítit trochu konflikt, zejména pokud jde o emoce, Raku. Mějte na paměti, že vaše vnímání sporu může rozhodnout o jeho výsledku. Hledejte příležitosti v místech, kde byste se mohli s druhými neshodnout. Když otevřete své kanály věcem, které jsou pro vás zcela nové, můžete získat úžasnou perspektivu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní den se vám může zdát nádherně růžový, se zvláštním druhem sladkosti, který je vyhrazen pro cukrovou vatu a třešňový nugát. Energie tohoto dne vnese do vašeho posledního vztahu nový život. Udělejte svému milenci báječné jídlo při svíčkách se vším všudy a ukažte, jak moc vám na něm záleží. Bude vám tak vděčný, že se nebude chtít zdržovat dezertem...

Práce

Slyšíte nápad a chcete ho posunout na další úroveň. Chcete ho přetavit v něco mnohem velkolepějšího a zářivějšího. Buďte opatrní. Křiklavost nemusí být nutně tou nejlepší cestou. Než se do toho pustíte, proveďte další průzkum a shromážděte více faktů.

Peníze

Jste mimořádně upovídaní, zejména pokud jde o práci a peníze. Nejste spokojeni s tím, že věci necháváte tak, jak jsou (to je dobře!), a chcete provést nějaké pozitivní změny. Vaše vztahy ukazují cestu k lepšímu životu. Někdo (nebo více než jedna osoba) chce, abyste uspěli. Poslechněte si, co vám chtějí říct.

Zdraví

Dnešní aspekt vám dává možnost očistit se, ať už fyzicky, nebo emocionálně. Pokud vás něco trápí po citové stránce, obvykle jde o nějaký nevyřešený problém mezi vámi a jinou osobou. V závislosti na závažnosti tohoto problému může pomoci vypsat se ze svých frustrací nebo nakreslit obrázek. Pokuste se to nějakým způsobem dostat mimo sebe. Až budete mít pocit, že jste problém zvládli, proveďte nějaké fyzické cvičení, abyste rozproudili novou krev a dokončili očistný proces.

Přečtěte si také