Denní horoskop RAKA na 23. 12. 2022

Rak 23. 12. 2022

Tento den bude dnem zamyšlení. I když budete v pokušení ohlédnout se zpět a přemýšlet o tom, jak daleko jste došli, bude lepší, když budete přemýšlet o tom, co vás čeká v budoucnosti. Vstoupili jste do období přehodnocování své identity i cílů. Nejde o žádné maličkosti. Budete potřebovat každou unci energie, kterou máte k dispozici, abyste toto přechodné období zvládli.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální energie vytváří velmi družnou atmosféru. Je to pozitivní čas pro nejrůznější příležitosti, zejména pokud s někým mluvíte poprvé. Je pravděpodobné, že právě kvalita rozhovoru vás bude skutečně zajímat. Bude se zdát, že sdílíte stejné myšlenky, nápady a názory, a přitom se můžete přátelsky neshodnout.

Práce

Dnes vás pravděpodobně čeká opozice. Ani na chvíli si nemyslete, že se jí budete moci vyhnout. Místo toho, abyste se snažili schovat a předstírat, že s tím nemáte nic společného, můžete se rovnou postavit a čelit situaci čelem.

Peníze

Tento týden je pro vás ve znamení zajištění své finanční budoucnosti. Štěstí a expanze ovlivňují romantiku, rodinu a zábavu. Je to skvělý čas na aktivity, které jsou prospěšné pro všechny, od on-line vzdělávacího kurzu až po nákup do domácnosti. Podporováno je i učení, takže si všichni odnesete důležitou životní lekci.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dává svobodu brát své pocity vážně, aniž byste se nechali oklamat vážnými očekáváními, která na sebe můžete klást v jiných obdobích měsíce. Co pro vás znamená rozšíření obzorů? Možná je na čase to zjistit – nebo, pokud víte, co vám dává impuls, jděte a požádejte o to! Dokonce i něco tak skromného, jako je procházka se psem (nebo s přítelem, pokud je to možné, nebo s přítelovým psem!), by mohlo být odpovědí na otevření se svým skutečným pocitům.

Přečtěte si také