Denní horoskop RAKA na 23. 8. 2022

Rak 23. 8. 2022

Elektronická komunikace by dnes mohla být obtížná, Raci. Vše, co se může pokazit, se pokazí – telefony, e-maily, kopírky. Řízení auta by vás mohlo dostat do dopravní zácpy. Pokud s někým opravdu potřebujete mluvit, nejlepší možná bude, když si uděláte procházku a půjdete za ním osobně.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární konfigurace vás přivádí do bodu, kdy již nemůžete mlčet o určitém tématu. Už se nemůžete schovávat za masku úsměvných zdvořilostí a musíte být autentičtí. Řekněte to tak, jak to skutečně je, ať už jde o cokoli. Pak bude váš úsměv skutečným úsměvem, potíže se vám rozplynou před očima a vy se budete cítit uzdraveni uvnitř i navenek.

Práce

Probíhající spor s někým, s kým pracujete, se bude stupňovat. Ostatní se přidávají na protistranu a vy začínáte přemýšlet, kdo jsou vlastně vaši přátelé. Zvažte jejich motivy a buďte otevření. Možná byste měli také změnit stranu.

Peníze

Hledáte způsoby, jak dát o svých skvělých produktech a službách vědět, ale reklama může být příliš drahá. Sociální média vám mohou pomoci. Vesmír nabízí kreativní řešení otázky zviditelnění a poskytne vám vše, co potřebujete, abyste o sobě dali vědět světu. Odtud už je jen krátká cesta k bohatství.

Zdraví

Dnes máte možná pocit, že na vašich bedrech spočívá celá tíha světa. Tolik dobrých úmyslů přišlo vniveč, tolik činů bylo učiněno bez lásky a milosti, tolik stínů blokuje světlo. Když cítíte tolik bolesti světa, vaší jedinou nadějí je vidět dobré úmysly v selháních druhých a doufat v mír, abyste mohli být majákem pro ostatní. Utěšujte se, bez vás bychom byli ztraceni.

Přečtěte si také