Denní horoskop RAKA na 24. 9. 2022

Rak 24. 9. 2022

Na společenských akcích, kterých se dnes zúčastníte, se můžete setkat s několika zajímavými lidmi. Z nové známosti by se mohl stát blízký přítel. Tito lidé mohou být vysoce vzdělaní v oboru, který vás zajímá, nebo mohou pocházet z jiných států či zemí. Konverzace by měla být podnětná. Získané informace by vám mohly sloužit dlouhou dobu. Do popředí se dostávají záležitosti týkající se psaní, výuky a publikování.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Zdá se, že důležitá rozhodnutí o lásce dnes visí na vlásku a do značné míry závisí na určitých otázkách, o nichž je třeba hodně diskutovat. Energie tohoto dne vám může dát příležitost, abyste se pustili do hloubky a mluvili tak dlouho, dokud nebudete oba spokojeni. V této chvíli budou slova zbytečná, protože budete příliš zaneprázdněni, než abyste mluvili.

Práce

Rozhovor s duchovním člověkem vám pomůže ulehčit od mnoha starostí spojených s kariérou. Vezměte si k srdci laskavá a uklidňující slova této osoby. Pocítíte v sobě klid, místo abyste se nechali zahltit psychickým stresem z práce.

Peníze

Jste mimořádně upovídaní, zejména pokud jde o práci a peníze. Nejste spokojeni s tím, že věci necháváte tak, jak jsou (to je dobře!), a chcete provést nějaké pozitivní změny. Vaše vztahy ukazují cestu k lepšímu životu. Někdo (nebo více než jedna osoba) chce, abyste uspěli. Poslechněte si, co vám chtějí říct.

Zdraví

Dejte si palec a možná urazíte míli! Doporučuji, abyste si tuto tendenci vzali k bazénu, pokud je to možné! Plavání je cvičení, které prospívá tělu i mysli, a není to drahý sport. Ať už jste začátečník, nebo středoškolský šampion, zkuste tento krásný sport s nízkou zátěží zařadit do svého života. Posiluje kapacitu plic a zároveň tonizuje celé tělo, a jakmile se dostanete na vlnu, může to být jako meditace. Pokud to počasí dovolí, je to úžasný bonus k pobytu venku.

Přečtěte si také