Denní horoskop RAKA na 26. 3. 2023

Rak 26. 3. 2023

Dnes můžete toužit po samotě, Raku, možná po meditaci nebo po rozjímání o své současné situaci. Možná máte pocit, že jste se ocitli na křižovatce a potřebujete se rozhodnout, jakým směrem se vydat. Může se to týkat dalšího kroku ve vašem hmotném pokroku nebo sebevyjádření, nebo se to může týkat vaší duchovní cesty. Mohly by se objevit emoce z minulosti, což je však pozitivní vývoj. Nebojujte s tím.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš partner (současný nebo budoucí) už možná má dost vaší královské povahy a dnes se cítí být sám. Máte šanci ukázat, jak moc vám na něm záleží, tím, že mu dopřejete čas pro sebe. Pokud si budete stěžovat a fňukat, určitě mu půjdete na nervy, což ovlivní jeho názor na vás. Také by se vám hodilo trochu prostoru.

Práce

Buďte více ve společnosti se svými spolupracovníky. Sdílejte vtipné e-maily a memy. Sledujte své spolupracovníky na sociálních sítích a požádejte je o totéž. Najděte způsoby, jak se vzájemně sblížit odlehčeným způsobem. Takové kamarádství je klíčové.

Peníze

Váš domácí sektor je pod drobnohledem. Ačkoli je zde umístěná energie poměrně příznivá a mírná, možná byste se měli podívat, kolik měsíčně utrácíte za svůj domov. Pokud je to třeba upravit, je na to vhodná doba, ne až budete pod tlakem. V oblasti práce vás čekají samé dobré zprávy. Čeká vás lepší situace, pokud budete dostatečně trpěliví a necháte si ji líbit.

Zdraví

Při tranzitu dne se probudíte a ucítíte vůni kávy. Jde o to zbavit se starého a přežitého a přinést nové. Možná to bude vaše první tušení, že budete chtít vážně uklidit své skříně a životní prostor. Přemýšlejte o tom: je snazší přinést nové, pokud je k tomu prostor. Vezměte v úvahu metaforu dýchání: každý výdech je mini očistou, takže ať je dlouhý a energický, a pak se doplňte čerstvým vzduchem.

Přečtěte si také