Denní horoskop RAKA na 26. 8. 2022

Rak 26. 8. 2022

Dnes se vám mohou otevřít nové komunikační kanály. Autorka, jejíž dílo se vám líbí, by mohla vydat novou knihu, Raci. Mohli byste se seznámit s novými sousedy, kteří sdílejí vaše zájmy, nebo byste mohli navázat kontakt s podobně smýšlejícími lidmi na internetu. To vám slibuje otevření nových oblastí týkajících se vašeho intelektuálního a společenského života. Vaše mysl bude pracovat přesčas!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konfigurace vás může srazit na zem v souvislosti s blízkým vztahem nebo sdružením. Možná jste svou milovanou osobu stavěli na piedestal a uctívali ji. Možná budete náhle konfrontováni se skutečností, že jsou zcela lidští a mají hliněné nohy. Ačkoli to pro vás může být určitým šokem, je lepší mít realistický pohled na věc.

Práce

Vy řeknete jednu věc, ale člověk, se kterým mluvíte, uslyší něco úplně jiného. Abyste se vyjádřili, budete muset vše do písmene vysvětlit. Bohužel to bude trend na následující tři a půl týdne.

Peníze

Hledáte způsoby, jak dát o svých skvělých produktech a službách vědět, ale reklama může být příliš drahá. Sociální média vám mohou pomoci. Vesmír nabízí kreativní řešení otázky zviditelnění a poskytne vám vše, co potřebujete, abyste o sobě dali vědět světu. Odtud už je jen krátká cesta k bohatství.

Zdraví

Mějte na paměti, že čas je na vaší straně. Když se vám zdá, že se věci dějí příliš rychle na to, abyste se v nich dokázali skutečně orientovat, snažte se držet stranou a poslouchat své vnitřní rady. Měli jste v poslední době nějaký zvláštní zájem, který jste chtěli prozkoumat? Naučit se dělat keramiku, šít nebo jiný kreativní projekt, který můžete vytvořit vlastníma rukama? Právě taková práce vás nyní uzemní a je to to, co potřebujete.

Přečtěte si také