Denní horoskop RAKA na 27. 10. 2022

Rak 27. 10. 2022

Vášnivý dopis nebo telefonát od milostného partnera ve vás může vyvolat touhu po setkání. Je pravděpodobné, že si dnes večer užijete noc. Oba se cítíte šťastní a záříte ve společnosti toho druhého. Jeden z vás nebo oba se dočkají kariérního úspěchu. Vztahy se spolupracovníky a nadřízenými by měly být vstřícné a přátelské. To věští dobrou budoucnost.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud budete trvat na tom, že se budete držet stále stejné rutiny, v romantice se dnes daleko nedostanete. Bude vám doporučeno, abyste odhodili oblek a oblékli si něco exotičtějšího, pokud pracujete v kanceláři. Ačkoli vás tato myšlenka může přimět k tomu, abyste se zděšeně ohradili, možná později změníte názor, až si jistá osoba udělá čas na to, aby vás poznala důvěrněji.

Práce

Váš šarm a sladké řečičky vás dostanou do všech dveří, kterými chcete projít. Jste v jednom ohni. Vtipy vám bez námahy tečou z jazyka. Díky vašemu veselému, dětskému přístupu se všichni kolem vás cítí dobře. To znamená úspěch.

Peníze

Máte podpůrný aspekt, který ovlivňuje váš domov a vnitřní emoce. Můžete být v pokušení se přestěhovat, přesunout své podnikání do svého domova nebo se odstěhovat. Kolem vašeho domova se hodně komunikuje, možná si domů přinesete více práce nebo odtud budete část času pracovat. Ať už je to jakkoli, peníze přijdou, když zohledníte své bydlení.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dodá intenzitu, která vám někdy chybí. Můžete se cítit snadněji vzrušitelní, vitálnější, náchylnější k výbuchům, prostě více všeho! Až začnete projevovat své pocity, uvědomte si, že pravidelný fitness program vám může pomoci zvládnout tento emocionální stav, který není váš obvyklý. Užijte si tento tranzit, ale snažte se vyvarovat toho, abyste řekli něco, čeho byste později mohli litovat, tím, že pravidelným cvičením vypustíte páru.

Přečtěte si také