Denní horoskop RAKA na 28. 12. 2022

Rak 28. 12. 2022

Vždycky jste intelektuálně zvědaví, ale dnes jste možná obzvlášť zvědaví. Ačkoli jste obvykle idealisté, dnes je vaše představivost v plném proudu. Možná se budete chtít pokusit o psaní nebo malování. Lepší než historie nebo realismus bude fikce nebo impresionismus. Studium duchovních nebo esoterických témat vám pravděpodobně uvolní cestu mezi intelektem a intuicí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky planetární energii je toto období příznivé pro to, abyste se s někým blíže seznámili, s možností seznámit se zpočátku spíše platonicky. Atmosféra je prostě dokonalá. Pokud toužíte po vášnivějším druhu konverzace, možná budete muset více než na fyzické touhy apelovat na jejich intelektuální vkus. Pokud si budete povídat dostatečně dlouho, kdo ví, co se může stát...?

Práce

Snažte se dnes neodbíhat na vedlejší kolej. Možná za vámi přijdou další lidé se svými geniálními nápady, které budete chtít zvážit. S největší pravděpodobností na to nemáte čas. Musíte se soustředit na jiné věci. Určitě si stanovte priority, abyste nezůstali pozadu.

Peníze

Vaše finanční situace sice není taková, jakou byste si přáli, ale užitečný aspekt vám tento týden zvedne morálku. Důraz na minulé životy a karmu vás nabádá, abyste si dávali pozor na to, jak se chováte, zejména pokud jde o vaše slova, která mohou vážně zranit. Mezitím přicházejí peníze, když využijete společných investic a nemovitostí.

Zdraví

Planety vám dávají spoustu čerstvé energie na hraní. Energie je fantazijní a lehká, ale významná. Není to čas, kdy byste si měli užívat hloupostí v životě a na ostatní zapomenout, ale spíše si rozšířit obzory a pozvat do svého života nové. Vzdejte se návyků, které vás držely v zaseknutých pozicích. Změna nemusí být intenzivní a traumatizující, vyžaduje však práci. Pijte čaj z červeného jetele, který pomůže vaší krvi odbourat tato zaseknutá místa.

Přečtěte si také