Denní horoskop RAKA na 4. 5. 2023

Rak 4. 5. 2023

Věříte na duchy? Raci, dnes vás mohou potkat podivné telefonáty, e-maily nebo jiná sdělení. Jedno z nich může přijít od někoho, kdo si myslí, že jste někdo jiný. Telefonní hovory mohou být zavěšené, můžete volat špatná čísla nebo slyšet přízračná vyzvánění. Pokud někdo zaklepe na dveře, může jít o domácí osídlení a ne o ducha, ale i tak to může být poněkud znervózňující. Snažte se na to nemyslet.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ačkoli mezi vámi a osobou, se kterou jste dnes večer na první schůzce, nemusí dojít k žádným projevům citů nebo náklonnosti, současná astrální konfigurace ji přesto činí velmi výjimečnou. Témata, která si vyberete ke konverzaci, vás skutečně nadchnou. Právě zde nacházíte společný základ, který vás hlouběji spojí a umožňuje navázat vášnivý vztah.

Práce

Dnešní den je vhodný k tomu, abyste se důrazně pustili do plnění svých cílů. Planetární energie se seřadí tak, aby vám dodaly další sílu a oheň. V oblasti kariéry by mohl nastat čas vzletu. Dnes byste se mohli dozvědět o zvýšení platu nebo povýšení.

Peníze

Objeví se záblesky geniality. Nepodceňujte něco, co se vám zdá jako běh na dlouhou trať, protože při dostatku času a přípravě to tak být nemusí. Špatnou zprávou je, že vaše každodenní zaměstnání může projít nevítanou změnou. Možná vás čeká nový šéf nebo změna odpovědnosti.

Zdraví

Možná si dnes večer budete chtít vzít lahvičku s levandulovou bylinnou esencí a dopřát si horkou parní lázeň v pohodlí domova. Vzhledem k současnému postavení nebeských těles budete jistě pociťovat jistý druh přetížení, pokud jde o vaše emocionální vnitřní jádro. Vyživte tuto nehmotnou část sebe sama léčivými vlastnostmi levandule. Pokud se dostanete včas do postele, je pravděpodobné, že po takové kúře budete mít hluboce klidný spánek.

Přečtěte si také